Aeglasekasvuline korrapärase koonilise kasvukujuga vorm. Okkad on sinakasrohelised, lühikesed, pehmed, paiknevad tihedalt. Kõrgus kuni 1,5m, laius 1,2m. Muld viljakas ja parasniiske, ei talu kuiva. Kasvukoht päikeseline kuni poolvarjuline. Külmakindel, ei talu hästi linnatingimusi. Taim võib põuasel suvel kahjustuda.Varakevadel, kui pinnas on veel jääs ja päike paistab soojalt, võib tekkida tugevaid põletusi. Soovitatav varjutada okaspuude varjutuskangaga, kuni maapind on täiesti sulanud. Et maapind kiiremini sulaks tasub puu ümert multšida dekoratiivkividega, mis aitavad maapinda soojendada nin maikuus taime kasta, sest vesi aitab samuti jääminekut kiirendada. Sobib soolopuuks või kombineeritult teiste okaspuude ja püsikutega.
Kanada kuusk eelistab valgusrikast kasvukohta. Kasvab hästi päikesepaisteline ja poolvarjuline kasvukoht. Eelistab viljakat ja niisket mulda, kuid ei talu seisvat vett.

Kasulik lugemine:

Okaspuude kaitsmine kevadise päikesepõletuse eest

Heki istutamine

Sügisene väetamine

Konteinertaimede istutamise juhis

Lehed rohelised okkad
Kastmine Tundlik põua suhtes. Kuival kasvuperioodil vajab lisakastmist.
Väetamine Väetada kevadel kevadise okaspuuväetisega ja sügisel okaspuude sügisväetisega. Siit leiad okspuudele sobivad väetised.
Kasvupinnas Eelistab viljakat kasvupinnast.Siit leiad okaspuudele sovibad mullad.
Vastupidavus Vastupidav.
Kasvukuju Kitsaskooniline.
Igihaljas jah
Erihooldus Talvel raputada sulalumi maha, mis võib oksi murda ja taime laiali vajutada. Varakevadel päikeselises kasvukohas varjutada varjutuskangaga!
SKU 139930
Tootjamaa Holland
Kasvukoht päikeseline, poolvarjuline
Kaal pakendiga (kg) 5.0000
Täiskasvanud taime kõrgus 1.5m cm
Müüdava taime kõrgus 70 - 80cm cm
Vahekaugus 1.00 - 1.20 m
Poti suurus C5