Kuulub palmiliste (Arecaceae) sugukonda pärinedes Mehhikost ja Guatemalast.Ta varred on peenikesed ja esinevad kimpudena moodustades põõsa. Kasvab 90 cm kuni 1,5 m kõrguseks. Harul on 6-7 sulgjat pikavarrelist lehte.Suhteliselt vähenõudlik taim.
Taimele sobiv ilupott vali alati 2-3cm suurem istutuspoti diameetrist. Näiteks P15 sobiva poti diameeter on 17-19cm.

Soovitame taime alati peale poest kojutoomist ümber istutada just sellele taimele sobivasse mulda, hiljemalt 1-2 kuu pärast. Sobivaim ümberistutamise aeg on kevadel veebruarist kuni maini.
Õied Väikesed kollased õied ilmuvad siis, kui taimel on piisavalt valgust.
Lehed Harul on 6-7 sulgjat pikavarrelist lehte.
Kastmine Suvisel ajaks peaks hoidma mulla pidevalt niiskena, kuid ka muul ajal ei talu ta läbikuivamist. Jahedas ruumis võib kasta põhjalikult 1-2 korda nädalas. Suvel on soovitav asetada pott veeanumasse. Ei talu teisalt ka mulla läbivettimist. Piserdada võib ise
Väetamine Kevadest sügiseni väetada vähese lämmastikusisaldusega väetisega kord kuus. Muul ajal ei pea väetama.
Temperatuur Temperatuur peaks kasvukohas olema soe või jahe (16-20 kraadi). Puhkeperioodil (talvel) peab õhk olema veelgi jahedam (15 kraadi). Lühiajaliselt talub ta kuni 10 kraadilist temperatuuri. Ta ei talu tuuletõmbust. Suvel võib viia õue.
Kasvupinnas Alates taime seitsmendast eluaastast võib istutada teda ümber iga 2-3 aasta tagant. Mulda ise segades võtta mättamulda, lehemulda, sõnnikumulda ja liiva
Erihooldus Lehti tuleks puhastada tolmust.Kui leheotsad on muutunud pruunikaks, võib need kääridega kärpida.Eritab ruumi niiskust ja eemaldab õhust benseeni, trikloroetüleeni ja formaldehüüde.
Õie värv kollane
Lehe värv roheline
SKU 124879
Tootjamaa Holland
Kasvukoht poolvarjuline
Õitsemisaeg veebruar - märts
Kaal pakendiga (kg) 0.0000
Täiskasvanud taime kõrgus 90cm - 1.5m cm
Müüdava taime kõrgus 65 cm
Poti suurus P14