Rabarberi kerget hapukust tasakaalustab hästi fermenteeritud kummeli mõrkjasmagus maitse. Naudi selle kuldse südamikuga imelise taime ning särtsaka rabarberi koostoimet, mis aitab sul lõõgastuda, leevendada pingeid ning parandada seedimist ja turgutada organismi kaitsevõimet. See maitseküllane tee on hea musta tee või kohvi asenduseks ning sobib nautimiseks ka lapseootel emadele. Koostisosad: 50% fermenteeritud mahekummel, 50% rabarber.
Eeriksaare mahedate marja- ja taimeteede tooraine kasvatatakse hoole ja armastusega puhtas pinnases  –  mulda ei koormata tehisväetiste ega taimekaitsevahenditega ning korje toimub käsitsi, et tagada parim kvaliteet.

Asendades kaugelt transporditava tee või kohvi kasvõi mõnel joogikorral kohaliku puhta taimeteega säästad keskkonda, aitad leevendada kliimamuutuste mõju ja toetad kohalikku mahetootmist. Nii hoolitsed kaudselt ka liigirikkuse säilimise eest, sest pakud oma valikutega puhast söögipoolist mesilastele ning teistele õienektarist toituvatele putukatele.
Kaubamärk Mahe Eeriksaare
SKU 126695
Kaal pakendiga (kg) 0.2000