Tähnikbegoonia 'Wightii' on väga kaunis toataim. Ta uhkeldab oma silmapaistva mustriga - tumerohelistel pikkadel lehtedel on pisikesed valged täpid. Selline lehestik tõmbab lausa tahtmatult tähelepanu! Kasvukohaks sobib hästi hajusa valgusega paik, mis on otseste päikesekiirte eest varjatud. Liiga tugev päike võib lehti kõrvetada. Kui lehed hakkavad pruuniks muutuma, siis teie Begonia saab liiga palju päikest, kolige varjulisemasse kohta niipea, kui märkate värvimuutust. Liiga väheses valguses võib aga taim välja venida ja oma kauni kuju kaotada. Jälgi kastmist 1x nädalas - õige aeg kastmiseks on siis, kui mullapalli pealmine kiht on kergelt tahenenud ja kuivanud. Ülekastmine võib olla sama kahjulik kui alakastmine. Kastke kindlasti enne, kui muld täielikult kuivab.
Vali toataimele ümbrispott, mis sobib hästi nii taimele, kuid ühtlasi on ka kauniks sisustuselemendiks Sinu kodus. Taime ümber oleva istutuspoti diameetri saad kui vaatad tähise P taga olevat numbrit. Ümbrispoti diameetri saad teada nimest või hinnasildilt (tähis D). Soovitame valida ümbrispott istutuspotist mõned cm suurem. Loe lähemalt!
Lehed Tumerohelised pikad lehed on efektsete valgete täppidega.
Kastmine Jälgi kastmist 1x nädalas - õige aeg kastmiseks on siis, kui mullapalli pealmine kiht on kergelt kuivanud ja tahenenud. Ärge kastke üle, kuna vettinud juured on altid mädanema. Kastmine vähe ja sageli on hea lähenemine.
Väetamine Märtsist oktoobrini väetada 2x kuus või harvem rohelistele toataimedele mõeldud väetisega vastavalt pakendil olevale juhisele. Vaata siit toataimedele mõeldud väetiseid.
Lehe värv roheline
SKU 131069
Tootjamaa Holland
Kasvukoht poolvarjuline
Kaal pakendiga (kg) 0.6900
Täiskasvanud taime kõrgus 50 - 100 cm
Müüdava taime kõrgus 20 cm
Poti suurus P12