Punane stromante 'Triostar' on väga kaunis toataim. Tema peen ja värviline lehestik on tõsiselt silmatorkav. Peened ovaalsed lehed on alt roosakad-punased ja pealt rohelise-kreemika kirjud. Kasvukohaks sobib võimalikult valge päikesekiirte eest varjatud kasvukoht. Liiga pimedas kasvukohas ei moodustu kaunis värvimuster. Otsene päike aga võib värvimustri ära pleegitada. Jälgi kastmist kord nädalas - õige aeg kastmiseks on siis, kui mullapall on kergelt kuivanud ja tahenenud. Võib olla tundlik ülekastmisele ja kuivale jäämisele. Väga aeglaselt kasvab toataim.
Vali toataimele ümbrispott, mis sobib hästi nii taimele, kuid ühtlasi on ka kauniks sisustuselemendiks Sinu kodus. Taime ümber oleva istutuspoti diameetri saad kui vaatad tähise P taga olevat numbrit. Ümbrispoti diameetri saad teada nimest või hinnasildilt (tähis D). Soovitame valida ümbrispott istutuspotist mõned cm suurem. Loe lähemalt!
Õied Väikesed valged õied jäävad peaaegu märkamatuks.
Lehed Ovaalsed ja peenikesed lehed on alt roosakas-punased, ülevalt rohelise-kreemi kirjud.
Väetamine Sobib hästi soe toatemperatuur, 18-22°C.
Temperatuur Sobib hästi soe toatemperatuur, 18-22°C.
Kasvupinnas Neile sobivad hästi rohelistele toataimedele mõeldud mullad või universaalsed toataime mullad. Vaata siit toataimedele sobivaid muldasid.
Õie värv valge
Lehe värv kreem, roheline, roosa
SKU 710741
Tootjamaa Holland
Kasvukoht poolvarjuline
Kaal pakendiga (kg) 0.7660
Täiskasvanud taime kõrgus 80 - 90 cm
Müüdava taime kõrgus 50 cm
Poti suurus P14