Punahuuled kasvavad looduses Kagu-Aasia troopilistes vihmametsades epifüütidena ning on oma päritolust tingitult ka toalilledena küllalt nõudlikud. Nad vajavad püsivalt kõrget temperatuuri (umbes 20°), kõrget õhu- ning ühtlast mullaniiskust. Õigem on taime hoida siiski veidi kuivemana kui liiga märjas mullas, sest seal võib nõrk juurestik kergesti mädanema minna. Punahuult tuleb aeg-ajalt piserdada ning kasta regulaarselt toasooja seisnud veega. Väetada regulaarselt toalilledele mõeldud väetise lahjendatud lahusega.
Vali toataimele ümbrispott, mis sobib hästi nii taimele, kuid ühtlasi on ka kauniks sisustuselemendiks Sinu kodus. Taime ümber oleva istutuspoti diameetri saad kui vaatad tähise P taga olevat numbrit. Ümbrispoti diameetri saad teada nimest või hinnasildilt (tähis D). Soovitame valida ümbrispott istutuspotist mõned cm suurem. Loe lähemalt!
Kastmine Punahuult tuleb aeg-ajalt piserdada ning kasta regulaarselt toasooja seisnud veega. 
Väetamine Punahuule väetamisega tuleb olla ettevaatlik. Väetada regulaarselt, kuid ettenähtud kontsentratsioonist poole lahjema lahusega. Sobivad kõik õitsvatele toalilledele mõeldud väetised.
Temperatuur Soe 20°C.
Kasvupinnas Kasvab kõige paremini kohevas, mitte liiga toitaineterikkas nõrgalt happelises mullas nt sobib sõnajalgade mullasegu.
Õie värv punane
Lehe värv roheline
SKU 710214
Õitsemise aastaaeg sügis
Kasvukoht päikeseline
Kaal pakendiga (kg) 1.3000
Müüdava taime kõrgus 50 cm
Poti suurus P15