See silmapaistev ainulaadne palm seisab uhkelt ja uhkeldab konkurentsitult laiade, läikivate volditud lehtedega. Voolujooneline ja eksootiline, kõrge vars kasvab kookospähklist, kinnitades struktureeritud kohalolekut, samas kui sulgedetaolised lehed pehmendavad taime, rõhutades troopika vaikust ja rahulikkust. Kasvukohaks sobib hästi valge paik. Talub hästi ka otsest päikesevalgust. Jälgi kastmist 1-2x nädalas - õige aeg kastmiseks on siis, kui mullapalli pealmine kiht on kergelt kuivanud. See taim armastab kõrget niiskuse taset. Kui märkate lehtede pruunistumist, liikuge niiskesse kohta või suurendage udutamist. Taime lehtede korrapärane tolmutamine niiske lapiga hoiab selle poorid avatuna ja fotosünteesivõimelisena. Palmi alumised lehed muutuvad vananedes loomulikult kollaseks, kuid kui uuemad lehed hakkavad kollaseks muutuma, võib probleem olla liigne kastmine või seenhaigus. Uurige ja taaselustage.
Vali toataimele ümbrispott, mis sobib hästi nii taimele, kuid ühtlasi on ka kauniks sisustuselemendiks Sinu kodus. Taime ümber oleva istutuspoti diameetri saad kui vaatad tähise P taga olevat numbrit. Ümbrispoti diameetri saad teada nimest või hinnasildilt (tähis D). Soovitame valida ümbrispott istutuspotist mõned cm suurem. Loe lähemalt!
Lehed Rohelised pikad palmilehed.
Kastmine Hoidke muld sooja veega kogu aeg kergelt niiske, kuid mitte liiga märg. Suvekuudel kastke üks või kaks korda nädalas. Vältida ülekastmist. Jälgi kastmist 1x nädalas - õige aeg kastmiseks on siis, kui mullapalli pealmine kiht on kergelt kuivanud ja tahenen
Väetamine Märtsist oktoobrini väetada 1x kuus või harvem rohelistele toataimedele mõeldud väetisega vastavalt pakendil olevale juhisele. Vaata siit toataimedele mõeldud väetiseid.
Temperatuur Sobib hästi tavaline toatemperatuur 20-24°C. Ei talu temperatuuri alla 18°C. Vältige külma tuuletõmbust.
Kasvupinnas Neile sobivad hästi rohelistele toataimedele mõeldud mullad või universaalsed toataime mullad. Vaata siit toataimedele sobivaid muldasid.
Lehe värv roheline
SKU 710877
Tootjamaa Holland
Kasvukoht päikeseline, poolvarjuline
Kaal pakendiga (kg) 1.7860
Täiskasvanud taime kõrgus 1.00 - 1.50 m
Müüdava taime kõrgus 100 cm
Poti suurus P19