Flamingolill on pärit Guatemalast ja Costa Ricast. Taim kuulub võhaliste (Araceae) sugukonda ja looduses kasvab epifüüdina. Lehed on tumerohelised ja nahkjad. André flamingolille lehed on südamekujulised, Scherzeri flamingolille omad odajad ja tõlvik on keerdus. Flamingolill on ka üks populaarsemaid Feng Shui taimi, millel arvatakse olevat armastav, romantiline, suhet edendav energia. Flamingolille on lihtne kasvatada, kuna taim on vähenõudlik. Kasta mõõdukalt kasutades toasooja pehmet lubjarikast vett, mitte lasta mullapallil täielikult läbi kuivada. Asetada suvel valgesse kohta, kuid mitte otsese päikesevalguse kätte (talvel võib). Kasvuperioodil ja õitsemise ajal väetada kord nädalas või üle nädala õitsvatele toalilledele mõeldud väetisega, talvel kord kuus.
Vali toataimele ümbrispott, mis sobib hästi nii taimele, kuid ühtlasi on ka kauniks sisustuselemendiks Sinu kodus. Taime ümber oleva istutuspoti diameetri saad kui vaatad tähise P taga olevat numbrit. Ümbrispoti diameetri saad teada nimest või hinnasildilt (tähis D). Soovitame valida ümbrispott istutuspotist mõned cm suurem. Loe lähemalt!
Õied Võib pidevalt õitseda, kui kasvutingimused on head ning õisik püsib kuid. Õied on valged roosade tippudega.
Lehed Tumerohelised ja nahkjad.
Kastmine Hoia muld ühtlaselt niiske. Lehti piserda toasooja veega.
Väetamine Kasvuperioodil üks kord iga 2 nädala järel.
Temperatuur Taim eelistab sooja temperatuuri (18-24 kraadi) ja niisket õhku. Ei talu suuri temperatuuri muutusi, samuti pole soovitav jätta tuuletõmbuse kätte.
Õie värv valge
Lehe värv roheline
SKU 700536
Õitsemise aastaaeg kevad, suvi, sügis, talv
Kasvukoht päikeseline, poolvarjuline
Õitsemisaeg jaanuar - detsember
Kaal pakendiga (kg) 0.6100
Müüdava taime kõrgus 35 cm
Poti suurus P12