Draakonipuud on väga populaarsed toataimed. Nad on suhteliselt vähenõudlikud, aga väga dekoratiivsed. Sobib hästi kaunistama toa poolvarjulist paika. Lehed on vastavalt sordile väga varieeruvate suuruste ja värvi varjunditega. Kindlasti ole kastmisega ettevaatlik, sest draakonipuu on väga tundlik ülekastmisele - kasta pigem vähem, kui rohkem!
Vali toataimele ümbrispott, mis sobib hästi nii taimele, kuid ühtlasi on ka kauniks sisustuselemendiks Sinu kodus. Taime ümber oleva istutuspoti diameetri saad kui vaatad tähise P taga olevat numbrit. Ümbrispoti diameetri saad teada nimest või hinnasildilt (tähis D). Soovitame valida ümbrispott istutuspotist mõned cm suurem. Loe lähemalt!
Õied Kreemikad, kerajad õisikud. Draakonipuu õitseb tubastes tingimustes harva.
Lehed Lehed vastavalt sordile on lehed rohelised või kirjude triipudega.
Kastmine Kasta, kui muld hakkab pealt ära kuivama, kasta hästi ja lasta korralikult nõrguda. Dracaena on suhteliselt põuakindel. Ärge kastke üle, kuna see muudab lehtede tipud mustaks. Jälgi kastmist 1x nädalas - õige aeg kastmiseks on siis, kui mullapalli pealmin
Väetamine Märtsist oktoobrini väetada 2x kuus või harvem rohelistele toataimedele mõeldud väetisega vastavalt pakendil olevale juhisele. Vaata siit toataimedele mõeldud väetiseid.
Temperatuur Soe, 18-24°C. Talvel minimaalselt +18°C.
Kasvupinnas Neile sobivad hästi rohelistele toataimedele mõeldud mullad või universaalsed toataime mullad. Vaata siit toataimedele sobivaid muldasid.
Õie värv valge
Lehe värv roheline
SKU 98847
Kasvukoht poolvarjuline
Kaal pakendiga (kg) 2.7000
Täiskasvanud taime kõrgus 1.00 - 3.00 m
Müüdava taime kõrgus 1.20 m
Poti suurus P24