1st Choice DIGESTIVE - TERAVILJAVABA kuivtoit väikestele ja kääbustõugu koertele, kanalihagaToit on spetsiaalselt välja töötatud koertele, kellel esineb toidu teatud koostisainete suhtes tundlikkust. Kõik toidus olevad koostisained on tuntud oma kasuliku mõju poolest seedimisele. See maitsev, teraviljavaba toit on ideaalne valik õrnema seedesüsteemiga koertele.

Teraviljatalumatus võib põhjustada erinevaid seedetrakti probleeme, näiteks soolte ärritust, kõhukinnisust, kõhulahtisust, ebamugavustunnet, kõhuvalu ja sügelust. Optimaalne kiudainete tasakaal toidus aitab vältida kõhukinnisust, mida väikesed koerad sageli kogevad.

KOOSTIS

Kanalihajahu (30%) (kondroitiinsulfaadi allikas), maguskartul, herned, kanarasv, läätsed, hernetärklis, linaseemned, lutserni pulber, hernekiud, maksa hüdrolüsaat, pärmiekstrakt (0,65%) (prebiootiliste manno-oligosahhariidide allikas), siguriekstrakt (0,33%) (prebiootilise inuliini allikas), kaltsiumkarbonaat, tääkliilia ekstrakt, vadakupulber, kuivatatud piparmünt, kuivatatud petersell, rohelise tee ekstrakt, kuivatatud ingver, kuivatatud ananass.

LISANDID

Toitainelised lisandid: A-vitamiin (retinüülatsetaat) 25 000 IU/kg, D3-vitamiin (kolekaltsiferool) 2 000 IU/kg, E-vitamiin (alfa-tokoferoolatsetaat) 200 IU/kg, raud (raud(II)sulfaat monohüdraat) 150 mg/kg, jood (veevaba kaltsiumjodaat) 4 mg/kg, vask (aminohapetehüdraadi vask(II)kelaat) 2 mg/kg, mangaan (mangaan(II)oksiid) 30 mg/kg, mangaan (aminohapetehüdraadi mangaankelaat) 4 mg/kg, tsink (tsinkoksiid) 180 mg/kg, tsink (aminohapetehüdraadi tsinkkelaat) 8 mg/kg, seleen (naatriumseleniit) 0,08 mg/kg.

ANALÜÜTILINE KOOSTIS

Valk 28%, rasvasisaldus 16%, toorkiud 4,25%, anorgaaniline aine 6,5%, kaltsium 1,25%, fosfor 0,85%, naatrium 0,25%.

TOIDU KASULIKKUS TERVISELE:

Sisaldab vaid ühte loomset valguallikat:

KANA on toidus olev ainus loomse valgu allikas, mis sisaldab kõiki koerale vajalikke aminohappeid, toetab immuunsüsteemi ning rakkude taastumist. Kana eeliseks on ka kergesti seeditavus.

Kergesti seeditav:

KIUDAINETE tasakaalustatud kogus ( vesilahustuvad kiud 1,5% ja mitte vesilahustuvad kiud 9,8%) toidus on ideaalselt sobiv väikestele koertele. Bataadist, hernestest, linaseemnetest ja läätsedest pärinevad vesilahustuvad kiudained on kergesti seeditavad, aitavad hoida koera söögiisu kontrolli all, tekitades täiskõhutunde. Kiudained reguleerivad soolestiku talitust, aitavad vältida kõhukinnisust ja võivad ennetada mõningaid vähivorme, südame-veresoonkonnahaigusi ja diabeeti.

TERAVILJAVABA KOOSTIS vähendab allergiliste reaktsioonide riski ja muudab toidu seedimise lihtsamaks.

INGVER - lisaks tugevatele antioksüdantsetele omadustele soodustab ingver seedimist, aitab vähendada puhitust ja leevendada maovalu.

LINASEEMNED sisaldavad rikkalikult Oomega-3 rasvhappeid ja vesilahustuvaid kiudaineid. Linaseemned aitavad tugevdada immuunsüsteemi, toetavad soole mikrofloorat ning parandavat koera karvakatte kvaliteeti.

GLUTEENIVABA KOOSTIS - toit on vaba gluteeni sisaldavatest koostisainetest.

Meeldiv maitse, mis on välja töötatud spetsiaalselt toidu suhtes valivatele koertele:

MAITSEV KANA - uuringud näitavad, et väikesed koerad on toidu maitsete osas tundlikumad kui suured koerad ning seetõttu on 1st Choice Grain Free Toy and Small toit välja töötatud eriti maitsva ja väikestele koertele ahvatleva koostisega.

Koera toitmine

Koera individuaalne toiduvajadus sõltub tema east, tõust, keskkonnast ja aktiivsusest. Kohandage toidukogus koera individuaalsete vajadustega, et säilitada organismi optimaalne seisund. Vajadusel konsulteerige veterinaararstiga.

Üleminek 1st Choice kuivtoidule

Uuele kuivtoidule on soovitatav üle minna järk-järgult, et hoida ära võimalikud seedimise probleemid. Esimesel korral segage koera senisele toidule juurde väike kogus uut toitu. Järgmise 7 kuni 10 päeva jooksul tõstke järk-järgult uue kuivtoidu osa toidus.

Värske vesi

Hoolitsege selle eest, et koeral oleks alati olemas külm ja värske joogivesi.

Kaubamärk 1st Choice
SKU 122023
Kaal pakendiga (kg) 0.0000