1st Choice DERMA, teraviljavaba kuivtoit ülitundliku nahaga koertele, lõhega.

See kala baasil valmistatud toit on spetsiaalselt välja töötatud ülitundliku nahaga koertele. Toidu koostisained moodustavad nahale kaitsva barjääri keskkonnaärritajate eest, vähendades naha ärritust, põletikku ja sügelust. Sobib ideaalselt koertele, kelle karvakattelt puudub läige ning on tuhm ja kare.

Toidu spetsiaalselt välja töötatud koostisosade kombinatsioon tugevdab naha kaitsevõimet. Täiuslikult tasakaalustatud Oomega-3 ja Oomega-6 rasvhapete vahekord soodustab karvkatte läiget ja vähendab põletikku. Oomega-7 rasvhapped parandavad naha ja limaskestade niiskustaset, leevendades seeläbi naha sügelust ja kiirendades haavade paranemist.

Graanul ümar, Ų 13,5 mm

KOOSTIS

Maguskartul, luudeta lõhe (14,5%), menhedeni kala jahu (DHA allikas)(14,4%), läätsed, herned, hernekiud, taimeõli, lutserni pulber, lõhejahu (2%), maksa hüdrolüsaat, menhedeni kala õli (Oomega-7 allikas)(1%), pärmiekstrakt (0,65%) (prebiootiliste manno-oligosahhariidide allikas), linaseemned, siguriekstrakt (0,33%)(prebiootilise inuliini allikas), kaltsiumkarbonaat, tääkliilia ekstrakt, vadakupulber, kuivatatud piparmünt, kuivatatud petersell, rohelise tee ekstrakt, kuivatatud ingver, kuivatatud ananass.

LISANDID

Toitainelised lisandid: A-vitamiin 25 000 IU/kg, D3-vitamiin 2 000 IU/kg, E-vitamiin 500 IU/kg, raudsulfaat monohüdraat 150 mg/kg, veevaba kaltsiumjodaat 4 mg/kg, aminohapetehüdraadi vaskkelaat 5 mg/kg, mangaanoksiid 30 mg/kg, glütsiinihüdraadi mangaankelaat 10 mg/kg, tsinkoksiid 190 mg/kg, aminohapetehüdraadi tsinkkelaat 20 mg/kg, naatriumseleniit 0,08 mg/kg.

ANALÜÜTILINE KOOSTIS

Valk 24%, rasvasisaldus 12%, toorkiud 6%, anorgaaniline aine 6,5%, kaltsium 1,25%, fosfor 0,85%, naatrium 0,23%, tsink 0,02%, DHA 0,23%, EPA 0,23%, palmitoleiinhape (Oomega-7) 0,66%.

TOIDU KASULIKKUS TERVISELE:

Oomega-3, 6 ja 7 | naha tervise heaks:

LÕHE sisaldab Oomega-3 rasvahappeid ja teisi olulisi mineraale, mis hoiavad naha tervena ja karvkatte läikivana.

KALAJAHU JA KALAÕLI sisaldavad rikkalikult DHA ning Oomega-7 rasvhappeid, mis toimivad karvkatte väljalangemise vastu ning hoiavad selle terve ning läikivana.

VITAMIIN E on võimas antioksüdant, mis võitleb rakkude vananemise vastu, stimuleerib immuunsüsteemi ja parandab naha tervist.

L-LÜSIIN kuulub asendamatute aminohapete hulka, mis on vajalik kollageeni tootmiseks, aga mida loomarakud ise ei sünteesi. Seetõttu peavad loomad saama selle toiduga.

Tsink | toetab naha tervist

TSINK soodustab kogu organismi ainevahetust ja tugevdab immuunsüsteemi, lisaks stimuleerib naha loomulikku kaitsevõimet. Samuti on see abiks karvakatte väljalangemise vastu.

Teraviljavaba koostis | ei sisalda, maisi, nisu ega soja

TERAVILJAVABA KOOSTIS vähendab allergiliste reaktsioonide riski ja muudab toidu seedimise lihtsamaks.

Koera toitmine

Koera individuaalne toiduvajadus sõltub tema east, tõust, keskkonnast ja aktiivsusest. Kohandage toidukogus koera individuaalsete vajadustega, et säilitada organismi optimaalne seisund. Vajadusel konsulteerige veterinaararstiga.

Üleminek 1st Choice kuivtoidule

Uuele kuivtoidule on soovitatav üle minna järk-järgult, et hoida ära võimalikud seedimise probleemid. Esimesel korral segage koera senisele toidule juurde väike kogus uut toitu. Järgmise 7 kuni 10 päeva jooksul tõstke järk-järgult uue kuivtoidu osa toidus.

Värske vesi

Hoolitsege selle eest, et koeral oleks alati olemas külm ja värske joogivesi.

Kaubamärk 1st Choice
SKU 145022
Kaal pakendiga (kg) 0.0000