Väikeseviljaline viigipuud on üks populaarsemaid liike, millest kasvatatakse bonsai-vormis toataimi. Ta sobib suurepäraselt igasse koju ega vaja liiga keerulist hooldust. Talle tuleb leida piisavalt valge, kuid otseste päikesekiirte eest varjatud koht. Liiga pimedas kasvukohas kipub ta oma lehti langetama ja jääb hõredaks. Liiga terav päike aga kipub lehti kõrvetama. Jälgi kastmist kord nädalas - õige aeg kastmiseks on siis, kui mulla pealmine kiht on kergelt tahenenud ja kuivanud. Viigipuud on suhteliselt tundlikud kohavahetusele ja võivad selle tulemusena hakata lehti langetama. Bonsai-vormi tuleks kord aastas kärpida soovitud kujuks, muidu kasvab liiga metsikuks ja kaotab oma ilusa vormi.
Taimele sobiv ilupott vali alati 2-3cm suurem istutuspoti diameetrist. Näiteks P15 sobiva poti diameeter on 17-19cm.

Soovitame taime alati peale poest kojutoomist ümber istutada just sellele taimele sobivasse mulda, hiljemalt 1-2 kuu pärast. Sobivaim ümberistutamise aeg on kevadel veebruarist kuni maini.
Lehed Väikesed ümarad rohelised lehed.
Kastmine Kasvuperioodil kasta mõõdukalt toasooja veega 1-2x nädalas, kuid vältida ülekastmist. Talvekuudel kasta 1-2x kuus.
Väetamine Väetada rohelistele toataimedele mõeldud väetisega üks kord kuus kasvuperioodil vastavalt tootepakendil olevale juhisele. Väetamisega tuleks pausi pidada talvisel perioodil, kui valgust on vähem - novembrist kuni veebruarini.
Temperatuur Tavaline toatemperatuur 18-24°C, vältida tuuletõmmet.
Kasvupinnas Sobib rohelistele toataimedele mõeldud muld
Lehe värv roheline
SKU 734450
Tootjamaa Holland
Kasvukoht poolvarjuline
Kaal pakendiga (kg) 0.0000
Täiskasvanud taime kõrgus 30 - 80 cm
Müüdava taime kõrgus 40 cm
Poti suurus P27