Vahalille lehed on tumerohelised ning nahkjad.Tema harud võivad kasvada mitme meetri pikkuseks ja vanemas eas need puituvad.  Vahalille õied on roosakasvalged, omapärase läikega meenutades portselani, sellest tulenevalt nimetatakse teda ka portselanlilleks. Õitseb kord aastas suvel kolme nädala vältel. Õied on väga aromaatsed ja ei pruugi allergikutele sobida. Tugev lõhn võib tekitada isegi peavalu ja uimasust. Eriti intensiivselt lõhnavad õied õhtuti.
Taimele sobiv ilupott vali alati 2-3cm suurem istutuspoti diameetrist. Näiteks P15 sobiva poti diameeter on 17-19cm.

Soovitame taime alati peale poest kojutoomist ümber istutada just sellele taimele sobivasse mulda, hiljemalt 1-2 kuu pärast. Sobivaim ümberistutamise aeg on kevadel veebruarist kuni maini.
Õied Tähekujulised roosakasvalged õied on kobaras.
Lehed  Tähekujulised roosakasvalged õied on kobaras.
Kastmine Muld tuleks taimel hoida parajalt niiske, talvel peaaegu kuiv.
Väetamine Väetada tuleks kasvuperioodil kord kuus.
Temperatuur Temperatuuri osas ei ole nõudlik, paarikümnekraadine toasoojus on paras. Talvel võib hoida jahedamas (10-15 kraadi), nii puhkeb taim suvel kergemini õide.
Kasvupinnas Ümber tuleks istutada iga 2-3 aasta tagant. Kasutada kergemat ja nõrgahappelisusega toalillemulda.
Erihooldus Vanemad taimed ei kannata hästi asukoha vahetust. Vältida silma, limaskestadele ja katmata nahale sattumist. Vahalille lehed on tumerohelised ning nahkjad. Peale õitsemist tuleks varseid tagasi lõigata
Õie värv roosa, valge
Lehe värv roheline
SKU 126178
Tootjamaa Holland
Kasvukoht päikeseline, poolvarjuline
Kaal pakendiga (kg) 0.7660
Täiskasvanud taime kõrgus 1.00 - 3.00 cm
Müüdava taime kõrgus 30 cm
Poti suurus P14