Tups-rohtliilia on üks levinum ja vastupidavam roheliste lehtedega toataim. Lehestik on tihe ja roheline. Pikkadel õisikuvartel ripuvad tütartaimed. Kodudes väga levinud ning äärmiselt vähenõudlik taim! Kasvamiseks sobib nii soojem kui ka jahedam keskkond. Nõuab valgusrohket või poolvarjulist kasvukohta, soovitatavalt akna vahetus läheduses hoida. Vajab kõrget õhuniiskust ning sagedast veega piserdamist. Kasta nädalas korra, vältida ülekastmist. Peab ka pikemat aega kastmata vastu. Kasvuperioodil (kevadel ja suvel) soovitatakse väetada vedelväetisega.
Taimele sobiv ilupott vali alati 2-3cm suurem istutuspoti diameetrist. Näiteks P15 sobiva poti diameeter on 17-19cm.

Soovitame taime alati peale poest kojutoomist ümber istutada just sellele taimele sobivasse mulda, hiljemalt 1-2 kuu pärast. Sobivaim ümberistutamise aeg on kevadel veebruarist kuni maini.
Lehed Tihe roheline, sortidel ka triibuline leherosett. Pikkadel õisikuvartel ripuvad tütartaimed.
Kastmine Kasvuperioodil rikkalikult, talvel (eriti jahedamas ruumis) harvem.
Väetamine Märtsist oktoobrini väetada 1 kord või harvem rohelistele toataimedele mõeldud väetisega vastavalt pakendil olevale juhisele. Vaata siit toataimedele mõeldud väetiseid.
Temperatuur Soe 15-21°C.
Kasvupinnas Mulla suhtes ei ole nõudlikud ja neile sobivad universaalsed toataimede mullad. Vaata siit toataimedele sobivaid muldasid.
Erihooldus Vajab kõrget õhuniiskust, piserda sageli.
Lehe värv roheline
SKU 123512
Tootjamaa Holland
Kasvukoht päikeseline, poolvarjuline
Kaal pakendiga (kg) 0.5060
Poti suurus P6