Kas teadsid et üheksavägise säravkollasel õiel on üheksa mehe jõud ja see aitab üheksa häda vastu? Magusamaitseline tee aitab vaigistada kurguvalu ja köhahooge. Abi võid saada ka nahahädade ja põletike ning põie- ja neeruprobleemidele korral. See päikseline taim on toeks sinu immuunsussüsteemile, leevendab pingeid ning mõjub rahustavalt. Joo 1-3 tassi päevas nädalase kuurina või naudi lihtsalt õhtuse teena. Koostisosad: Üheksavägise õied 100%.
Eeriksaare mahedate marja- ja taimeteede tooraine kasvatatakse hoole ja armastusega puhtas pinnases  –  mulda ei koormata tehisväetiste ega taimekaitsevahenditega ning korje toimub käsitsi, et tagada parim kvaliteet.

Asendades kaugelt transporditava tee või kohvi kasvõi mõnel joogikorral kohaliku puhta taimeteega säästad keskkonda, aitad leevendada kliimamuutuste mõju ja toetad kohalikku mahetootmist. Nii hoolitsed kaudselt ka liigirikkuse säilimise eest, sest pakud oma valikutega puhast söögipoolist mesilastele ning teistele õienektarist toituvatele putukatele.
Kaubamärk Mahe Eeriksaare
SKU 126694
Kaal pakendiga (kg) 0.2000