Kui tunned, et sinu sisemine tasakaal kipub paigast minema, oled ärritunud ja rahulolematu, võta appi kummeli kõigutamatu vägi. Meie enda kasvatatud ja käsitsi korjatud kummel ning sellest valmiv tee on laetud antioksüdantidega, aitab sul lõõgastuda, leevendada pingeid ning taastada sisemist tasakaalu. Lisaks on kummelil ka antibakteriaalne ja põletikuvastane toime. Sobib igapäevaseks joomiseks ka lapseootel või imetavatele emadele. Koostisosad: mahekummeli õied 100%.
Eeriksaare mahedate marja- ja taimeteede tooraine kasvatatakse hoole ja armastusega puhtas pinnases  –  mulda ei koormata tehisväetiste ega taimekaitsevahenditega ning korje toimub käsitsi, et tagada parim kvaliteet.

Asendades kaugelt transporditava tee või kohvi kasvõi mõnel joogikorral kohaliku puhta taimeteega säästad keskkonda, aitad leevendada kliimamuutuste mõju ja toetad kohalikku mahetootmist. Nii hoolitsed kaudselt ka liigirikkuse säilimise eest, sest pakud oma valikutega puhast söögipoolist mesilastele ning teistele õienektarist toituvatele putukatele.
Kaubamärk Mahe Eeriksaare
SKU 126691
Kaal pakendiga (kg) 0.2000