Must piparmünt, käharlehine münt ja rohemünt täiendavad teineteist luues suurepärase ning ergutavalt värske harmoonia. Tänu kõrgele eeterlike õlide sisaldusele aitab münt tõsta organismi kaitsevõimet ning leevendab viirushaigustest tulenevaid vaevusi. Piparmündil on antiseptiline, valuvaigistav, puhastav ja põletikuvastane toime. Münditeed kasutatutakse rahvameditsiinis peavalu ja iivelduse leevendajana, see värskendav jook aitab ka lõõgastuda ning säilitada tervisliku und. Jahtunud tee on kasulik neile, keda kimbutavad kõhuprobleemid.
Eeriksaare mahedate marja- ja taimeteede tooraine kasvatatakse hoole ja armastusega puhtas pinnases  –  mulda ei koormata tehisväetiste ega taimekaitsevahenditega ning korje toimub käsitsi, et tagada parim kvaliteet.

Asendades kaugelt transporditava tee või kohvi kasvõi mõnel joogikorral kohaliku puhta taimeteega säästad keskkonda, aitad leevendada kliimamuutuste mõju ja toetad kohalikku mahetootmist. Nii hoolitsed kaudselt ka liigirikkuse säilimise eest, sest pakud oma valikutega puhast söögipoolist mesilastele ning teistele õienektarist toituvatele putukatele.
Kaubamärk Mahe Eeriksaare
SKU 126693
Kaal pakendiga (kg) 0.2000