Sulgvõhki lehestik on tume ning lehed on väga eripärase kujuga. Vältima peab ülekastmist, taim talub juhuslikku kuivust hästi. Väetama peaks suvel kord kuus tasakaalustatud tavalisest lahjema vedelväetisega. Üldiselt tegemist väga muretu taimega, mis on väga visa ja vastupidav ja kasvab aasta läbi ja lepib igasuguste tingimustega. Parim kasvukoht oleks talle valge kuni varjuline - eemal otsesest täispäikesest, temperatuuriks sobib soojast jahedam.
Taimele sobiv ilupott vali alati 2-3cm suurem istutuspoti diameetrist. Näiteks P15 sobiva poti diameeter on 17-19cm.

Soovitame taime alati peale poest kojutoomist ümber istutada just sellele taimele sobivasse mulda, hiljemalt 1-2 kuu pärast. Sobivaim ümberistutamise aeg on kevadel veebruarist kuni maini.
Lehed roheline
Kastmine  Kasta, kui muld on hakanud kuivama. See taim on põuakindel, nii et ülekastmise vältimiseks lasta tal lühikest aega ilma veeta minna. Jälgi kastmist 1x korda kuus - õige aeg kastmiseks on siis, kui mullapall on üleni kergelt tahenenud ja kuivanud.
Väetamine Märtsist oktoobrini väetada 1x kuus või harvem rohelistele toataimedele mõeldud väetisega vastavalt pakendil olevale juhisele.
Temperatuur Sulgvõhk kasvab aastaläbi, säilitage talvine miinimum 15-18°C.
Kasvupinnas  Neile sobivad hästi rohelistele toataimedele mõeldud mullad või universaalsed toataime mullad
Lehe värv roheline
SKU 710466
Suurus P21
Tootjamaa Holland
Kasvukoht poolvarjuline, varjuline,  päikeseline
Kaal pakendiga (kg) 3.0000
Täiskasvanud taime kõrgus 85 cm
Müüdava taime kõrgus 85 cm
Poti suurus P21