aim on kasvutingimuste suhtes vähenõudlik ja vastupidav põuale. Eelistab päikeselist kasvukohta ning tavalist kuni lahjemat hea drenaažiga aiamulda. Ei talu liigniiskust. Sobib grupina püsilillepeenrasse, piirdetaimeks ja lõikeks. Meelitab ligi liblikaid.Tume burgundia punane lehestik ning valgetest kellukjatest õitest koosnevad piklikud õisikud.aim on kasvutingimuste suhtes vähenõudlik ja vastupidav põuale. Eelistab päikeselist kasvukohta ning tavalist kuni lahjemat hea drenaažiga aiamulda. Ei talu liigniiskust. Sobib grupina püsilillepeenrasse, piirdetaimeks ja lõikeks. Meelitab ligi liblikaid.
Mihkel Saare Puukool tegutseb alates 1998. aastast omades laialdast kogemust püsilillede ning rooside kasvatamisel. Mihkel Saare Puukooli kasvatatud püsikud ja roosid annavad aias kiire efekti ning taimed õitsvad rikkalikult juba esimesel aastal. Kõik puukoolis kasvatatud taimed on kvaliteetsed, terved ning elujõulised. Sortimendi valikul peetakse silmas taimede haiguskindlust ning vastupidavust Eesti kliimas. Kõik taimed on kasvatatud Eestis.
Õied Valged
Lehed Tumerohelised kuni pronksjad
Kastmine Parasniiske hea veeläbilaskvusega pinnas.
Väetamine Kevadel anda kasvu ergutamiseks aeglaselt lahustuvat kompleksväetist. Kehvema pinnase korral lisada mulda komposti.
Temperatuur Külmakindel
Kasvupinnas Tavaline keskmise viljakusega aiamuld.
Taimi m2 5
Vastupidavus väga hea
Kasvukuju Püstine puhmas
Igihaljas ei
Lõhn puudub
Haiguskindlus väga hea
Koostis Penstemon digitalis
Juhised Ei talu liigniiskust
Õie värv valge
Lehe värv roheline
Kaubamärk Mihkel Saar puukool
SKU 127292
Tootjamaa Eesti
Õitsemise aastaaeg suvi
Kasvukoht päikseline
Õitsemisaeg juuli - august
Kaal pakendiga (kg) 0.7000
Täiskasvanud taime kõrgus 70 - 80 cm
Vahekaugus 40 - 50 cm
Poti suurus P12