Sinisel tillandsial on tumerohelised ning püstised kaarduvad lehed. Taime lillad õied ilmuvad pika perioodi jooksul välja roosade soomusjate kandelehtede vahelt. Kasta tuleks taime regulaarselt. Suvel valada vesi lehtedest karika sisse. Kui muld on läbi kuivanud, kasta taim toasooja vette ning pärast nõrutada korralikult. Talvel kasta pigem tagasihoidlikult. Temperatuur peaks taimel olema aastaringselt 18-25C vahel. Taime väikese juurestiku tõttu tuleb panna
Vali toataimele ümbrispott, mis sobib hästi nii taimele, kuid ühtlasi on ka kauniks sisustuselemendiks Sinu kodus. Taime ümber oleva istutuspoti diameetri saad kui vaatad tähise P taga olevat numbrit. Ümbrispoti diameetri saad teada nimest või hinnasildilt (tähis D). Soovitame valida ümbrispott istutuspotist mõned cm suurem. Loe lähemalt!
Õied lillad õied ilmuvad pika perioodi jooksul roosade soomusjate kandelehtede vahelt.
Lehed Tumerohelised püstised kaarduvad lehed.
Kastmine Regulaarselt. Suvel vala vesi lehtedest karika sisse. Kui muld on läbi kuivanud, kasta taim toasooja vette ning pärast nõruta korralikult. Talvel tuleb kasta tagasihoidlikult.
Väetamine Kasvuperioodil väeta õitsvate toataimede vedelväetisega.
Temperatuur Aastaringselt 18-25°C
Erihooldus Väikese juurestiku tõttu tuleb panna rõhku sagedasele piserdamisele. Nii omastab taim vett ja toitaineid ka lehtede kaudu.
Õie värv lilla
Lehe värv roheline
SKU 700346
Õitsemise aastaaeg kevad, suvi
Kasvukoht päikeseline
Kaal pakendiga (kg) 0.1720
Poti suurus P9