• Hansaplant
  • SIGA Farmer UV-kindel Universaalteip, 60mm X 15m
SIGA Farmer teip oma kõrge UV-, tuule- ja vihmakindluse, ülitugeva ja kauakestva nakke, suure temperatuuri- ja ilmastikutaluvusega on mõeldud kasutamiseks aiapidajatele kile-, kihtplast-, klaaskasvuhoonete ja kasvutunnelite parandamiseks-ehitamiseks, pidades väga pikalt vastu äärmuslikult kuumades ja niisketes tingimustes. Teip on väga sobiv ka purunenud silopallikile õhukindlaks paikamiseks, telgiriide, autohaagiste tentkatte parandamiseks ja muude usaldusväärset ja kestlikku teipimist vajavate ülesannete täitmiseks majas ja õues. SIGA Farmer on läbipaistev, elastne, armeeritud ja roheliste kirjadega teip, millel on ülitugev, lahustivaba ja seetõttu vananemiskindel SIGA liim, tänu millele teibi omadused ei halvene ka aastate möödudes. Tugevaima nakke saamiseks tuleb teipi kohe pärast paigaldamist tugevalt vastu aluspinda suruda ja maksimaalse nakketugevuse saavutab see 24 tunni möödudes. SIGA Farmer teip on usaldusväärne abiline nii aiapidajale, põllumehele kui harrastustega tegelejale igaks olukorraks, kus on võib tekkida vajadus SIGAhea teibi järele!
Kasutamine Universaalse kasutusega teip kile-, kihtplastkasvuhoonete, kasvutunnelite parandamiseks ja ehitamiseks, purunenud silopallikile õhukindlaks paikamiseks, telkide, autohaagiste tentkatete jm usaldusväärset teipimist vajavate olukordade jaoks.
Kasutusaeg piiramatu
Koostis Polüetüleen
Juhised Teibitavad pinnad peavad olema tolmu-, rasvavabad ja kuivad. Noa/kääridega lõigatakse riba, ühest otsast võetakse aluspaber osaliselt lahti, ots kinnitatakse, aluspaber eemaldatakse järgemööda, käega teipi pinna vastu surudes vältides voltide tekkimist.
Kaubamärk SIGA
SKU 65006015
Otstarve Kinnitusvahendid
Tootjamaa �veits
Värv läbipaistev
Kaal pakendiga (kg) 0.4000
Pakendi kõrgus 13 cm
Pakendi pikkus 6 cm
Pakendi laius 13 cm