Rooshibiski lehed on suured, tumerohelised ning läikivad. Õied on taimel suured punased, valged, roosad või kollased. On taimi nii liht kui täidisõieliste õitega. Kasta tuleks taime kasvuperioodil rohkesti, oluline hoia potimuld ühtlaselt niiske ning talvel jätta kastmine harvemaks. Väetama peaks kevadest sügiseni õitsvate toataimede väetisega iga paari nädala tagant. Vajab kasvamiseks otsest päikesepaistet, kuid talub ka poolvarju. Sügisel peale õitsemist tuleks lõigata võrseid tagasi ja istutada taim ümber teise kohta. Pigem tuleks valida suur pott ja rammus muld. Üldiselt tegemist väga vähenõudliku taimega, mis võib kasvada kuni 2m kõrguseks ja elada väga vanaks.
Vali toataimele ümbrispott, mis sobib hästi nii taimele, kuid ühtlasi on ka kauniks sisustuselemendiks Sinu kodus. Taime ümber oleva istutuspoti diameetri saad kui vaatad tähise P taga olevat numbrit. Ümbrispoti diameetri saad teada nimest või hinnasildilt (tähis D). Soovitame valida ümbrispott istutuspotist mõned cm suurem. Loe lähemalt!
Õied  Suured punased, valged, roosad või kollased õied. Esineb nii liht- kui täidisõielisi. Üldjuhul õitseb väga rikkalikult.
Lehed  Suured tumerohelised ning läikivad lehed.
Kastmine Kasta tuleb kasvuperioodil rohkesti ning hoida potimuld ühtlaselt niiske. Talvel harvem.
Väetamine  Kevadest sügiseni õitsvate toataimede puhul väetada iga paari nädala tagant.
Temperatuur  Soe, 18-21°C
Kasvupinnas Leplik mullastiku suhtes.
Erihooldus  Eelistab otsest päikesevalgust, kuid talub ka poolvarju. Sügisel peale õitsemist tuleb lõigata võrseid tagasi ja istutada taim ümber. Valida tuleks suur pott ja rammus muld.
Õie värv punane, roosa, valge,  kollane
Lehe värv roheline
SKU 710637
Kasvukoht päikeseline, poolvarjuline
Kaal pakendiga (kg) 0.4000
Poti suurus P13