Raagremmelgas on vast kõige tuntum ja levinum pajuliik hõberemmelga kõrval. Eesti looduses on ta nii sage, et pole kohti, kus teda ei kohtaks. Ta on levinud väga laialt pea kogu Euroopas ning Lääne- ja Kesk-Aasias. Kasvab 10 – 20 m kõrguseks puuks. On väga kiirekasvuline ja kasvab igasugustel muldadel. Lehed on suured ja dekoratiivsed ning isastaimede urvad (õied) on tõenäoliselt suurimad ja kaunimad kõigi pajude hulgas. Leidub kaks teisendit ja mitmeid iluaianduslikke hübriide ning sorte, milliseid levitatakse tavaliselt tüvele poogituina.
Kasvukoht ja kasvutingimused: Pajud vajavad edukaks kasvamiseks reeglina niisket kuni märga mulda, kuid leidub ka erandeid. Pajud on väga valgusnõudlikud taimed ning juba poolvarjuline kasvukoht võib rikkuda nende normaalset arenemist. Kuna pajud on väga kiirekasvulised, vajavad madalamad liigid ja vormid sagedast tugevat tagasilõikust taime noorendamise eesmärgil. Eriti sagedasti peaks noorenduslõikust tegema tüvele poogitud vormidele. Puukujulistele pajudele tehakse noorenduslõikust vaid soovi korral või mingil põhjendatud vajadusel, lõigates maha kõik puu oksad ja jättes püsti vaid jämeda tüve.
Kasutamine: Pajude tüvele poogitud vorme istutatakse koduaedadesse üksikute efektitaimedena. Looduslikke liike ja kõrgemakasvulisi vorme kasutatakse asula- linna- või maastikuhaljastuses üksikpuudena, rühmadena või puiesteedena. Asendamatud on pajuliigid veekogude läheduses ja kallaste haljastamisel.
Peale õitsemist 2/3 tagasi lõigata.
Õied Kollased urvad.
Lehed Rohelised.
Kasvupinnas Niisked mullad, ei talu põuda.
Kasvukuju Leinavorm
Igihaljas ei
Õie värv kollane
Lehe värv roheline
SKU 118580
Tootjamaa Holland
Kasvukoht päikeseline, poolvarjuline
Õitsemisaeg aprill - mai
Kaal pakendiga (kg) 8.0000
Täiskasvanud taime kõrgus 1.50 - 2.00 m
Müüdava taime kõrgus 1.80 m
Vahekaugus 1.50 m