Potiroosil võivad olla vägagi erinevad rohelised lehed (tumedad, heledad, läikivad, matid). Samuti on vastavalt liigile ka õitel lai värvivalik. Peale õie närtsimiston see soovitatav eemaldada, sest siis hoiab roos enda jõudu piisavalt kokku ja õitseb rikkalikumalt. Kasta tuleks taime regulaarselt ja muld peab olema koguaeg niiske. Väetama peaks õitsemisperioodil õitseva lille väetisega. Vältida tuleks otsest päikest ning jälgida, et ei tekiks roostet või jahukastet. Lõigata tagasi peale õitsemist. Kevadel, kui öökülmad on möödas, siis istutada õue peenrasse.

SOOVITUS

Taimele sobiv ilupott vali alati 1-2cm suurem istutuspoti diameetrist. Näiteks P15 sobiva poti diameeter on 16-17cm. Soovitame taime alati peale poest kojutoomist ümber istutada just sellele taimele sobivasse mulda, hiljemalt 1-2 kuu pärast. Sobivaim ümberistutamise aeg on kevadel veebruarist kuni maini.

Õitsemise või lopsakate lehtede soodustamiseks ära unusta ka väetamist, kõige kiirema toimega väetis on mikroelementidega vedelväetis. Väetamisega tuleks pausi pidada talvisel perioodil kui valgust on vähem - novembrist kuni veebruarini.
Õied Saadaval lai värvivalik.
Lehed Rohelised lehed. Võivad olla kas tumedad või heledad, läikivad või matid.
Kastmine Kasta regulaarselt. Muld peab olema koguaeg niiske.
Väetamine Väetada õitsemisperioodil õitsvatele lilledele mõeldud väetisega.
Erihooldus Vältida otsest päikest. Jälgida, et ei tekiks roostet või jahukastet. Lõigata tagasi peale õitsemist. Kevadel öökülmade möödudes istutada õue peenrasse.
Õie värv värviline
Lehe värv roheline
SKU 123960
Õitsemise aastaaeg suvi
Kasvukoht päikeseline, poolvarjuline
Õitsemisaeg juuni - juuli
Kaal pakendiga (kg) 0.3570
Täiskasvanud taime kõrgus 30 cm
Poti suurus P17