Nartsissi õied on valgest kollaseni ning pigem pikemad ja torujad. Lehed on taimel pikad ja ererohelised. Kastmine tuleks taimel hoida korrapärane ja potimuld parajalt niiske. Enamik nartsisse sobivad potililledeks, kuid kevadel saab neid õigete meetmetega istutada ka õue.

SOOVITUS

Taimele sobiv ilupott vali alati 1-2cm suurem istutuspoti diameetrist. Näiteks P15 sobiva poti diameeter on 16-17cm. Soovitame taime alati peale poest kojutoomist ümber istutada just sellele taimele sobivasse mulda, hiljemalt 1-2 kuu pärast. Sobivaim ümberistutamise aeg on kevadel veebruarist kuni maini.

Õitsemise või lopsakate lehtede soodustamiseks ära unusta ka väetamist, kõige kiirema toimega väetis on mikroelementidega vedelväetis. Väetamisega tuleks pausi pidada talvisel perioodil kui valgust on vähem - novembrist kuni veebruarini.
Kastmine Muld hoida parasniiske, ei tohiks läbi kuivada ega vettida.
Väetamine Vastavalt juhisele õitsvatele taimedele mõeldud väetislahusega.
Temperatuur Õieilu jätkub kauem ruumis temperatuuriga 12-18°C
Erihooldus Õitsemise lõppedes lasta potinartsissi lehtedel kolletuda ning seejärel raputada ettevaatlikult sibulad mullast. Kuni augustikuuni säilitada sibulad kuivas ning jahedas ja seejärel istutada aeda.
Õie värv kollane
Lehe värv roheline
SKU 118097
Õitsemise aastaaeg kevad
Kasvukoht päikeseline, poolvarjuline
Kaal pakendiga (kg) 0.3000
Täiskasvanud taime kõrgus 20 - 50 cm
Poti suurus P5