Musi-punahuul on eriline toataim, mis õitseb omapäraste punaste õitega. Sobib ideaalselt alla rippuma amplist või kõrgemalt aluselt. Edukaks kasvatamiseks vajavad nad keskmiselt rohkem hoolitsemist. Nad armastavad sooja, kõrgemat õhuniiskust ja ühtlast mullaniiskust. Vali musi-punahuulele võimalikult valge, kuid ilma otsese päikesevalguseta kasvukoht. Jälgi kastmist kord nädalas - õige aeg on kasta siis kui muld on veidi läbi kuivanud. Liigniiskus võib õrnale juurestikule liiga teha. Aeg-ajal võib piserdada toasooja veega.
Vali toataimele ümbrispott, mis sobib hästi nii taimele, kuid ühtlasi on ka kauniks sisustuselemendiks Sinu kodus. Taime ümber oleva istutuspoti diameetri saad kui vaatad tähise P taga olevat numbrit. Ümbrispoti diameetri saad teada nimest või hinnasildilt (tähis D). Soovitame valida ümbrispott istutuspotist mõned cm suurem. Loe lähemalt!
Õied Õied on punased, asetsedes mitmekaupa võrsete tippudes.
Lehed Lehed on vastakad, läikivad ning lihakad. On olemas ka kirjulehelisi ja marmorjate lehtedega liike
Kastmine Jälgi kastmist kord nädalas - õige aeg on kasta siis kui muld on veidi läbi kuivanud. Liigniiskus võib õrnale juurestikule liiga teha. Aeg-ajal võib piserdada toasooja veega.
Väetamine Märtsist oktoobrini väetada 1 kord või harvem rohelistele toataimedele mõeldud väetisega vastavalt pakendil olevale juhisele. Vaata siit toataimedele mõeldud väetiseid.
Temperatuur Soe, 20-24°C. Talvel minimaalselt 18-20°C. Talvel võib hoida 1-1,5 kuud jahedamas, 14-15°C, et meelitada taime õitsema.
Kasvupinnas Kasvab kõige paremini kohevas, mitte liiga toitaineterikkas nõrgalt happelises mullas nt sobib sõnajalgade mullasegu. Vaata siit toataimedele sobivaid muldasid.
Õie värv punane
Lehe värv roheline
SKU 125948
Tootjamaa Holland
Kasvukoht poolvarjuline
Kaal pakendiga (kg) 0.9470
Müüdava taime kõrgus 40 cm
Poti suurus P14