Mihkel Saare Puukool tegutseb alates 1998. aastast omades laialdast kogemust püsilillede ning rooside kasvatamisel. Mihkel Saare Puukooli kasvatatud püsikud ja roosid annavad aias kiire efekti ning taimed õitsvad rikkalikult juba esimesel aastal. Kõik puukoolis kasvatatud taimed on kvaliteetsed, terved ning elujõulised. Sortimendi valikul peetakse silmas taimede haiguskindlust ning vastupidavust Eesti kliimas. Kõik taimed on kasvatatud Eestis.

Pojenge kasuta püsilillepeenardes, üksikuna või vabakujulise grupina. Kuna suure osa aastast on pojengid rohelised, siis võib neid kasutada piirdena teeservas või erinevate aiaosade eraldajana. Pojengide naabriteks vali püsikuid, mis õitsevad pojengidega samal ajal ja toetavad üksteist: roosid, siberi iirised, naistenõges, salveid, kurerehad, murtudsüdamed, kortsleht, härjasilmad, tähtputked jne. Äraõitsenud pojengipuhmaid varjavad hästi päevaliiliad, kurereha ’Rozanne’, kukekannused, hiidiisop, heleeniumid jne. Septembris varred maapinnani maha lõigata. Rohtsed pojengid talvekatet ei vaja.
Meie kliimas kõige suuremate õitega talvekindlad püsililled. Pojengide õitsemisaeg on üks ilusamaid aegu aias. Nad on lahutamatud romantilise taluaia lilled. Pojengid on väga pikaealised ja vastupidavad püsililled. Eesti kliima on ideaalne rohtsete pojengide aias kasvatamiseks. Enamik aiamuldadest on pojengide kasvatamiseks sobilikud. Vaasis ja kimpudes on pojengid vastupandamatud.
Õied Tumeroosad kreemikasvalge südamikuga jaapani tüüpi õied.
Lehed Rohelised.
Kastmine Parasniiske, hea veeläbilaskvusega kasvukoht. Oluline on kasta juulist augusti alguseni, sest sellest sõltub järgmise aasta õitsemine.
Väetamine Kevadel, enne õitsemist, kasutada suurema lämmastikusisaldusega kompleksväetisi. Peale õitsemist suurema kaaliumi ja fosofri sisaldusega väetisi.
Temperatuur Külmakindel.
Kasvupinnas Parasniiske, neutraalne kuni nõrgalt happeline, viljakas aiamuld.
Taimi m2 1
Vastupidavus väga hea
Kasvukuju Püstine põõsas.
Igihaljas ei
Lõhn tugev
Haiguskindlus hea
Erihooldus Seenhaiguste vältimiseks eemaldada äraõitsenud õied.
Õie värv roosa, valge
Lehe värv roheline
SKU 113321
Tootjamaa Eesti
Õitsemise aastaaeg suvi
Kasvukoht päikeseline, poolvarjuline
Õitsemisaeg juuni
Kaal pakendiga (kg) 4.0000
Täiskasvanud taime kõrgus 60 - 80 cm
Vahekaugus 100 cm
Poti suurus C4