Mihkel Saare Puukool tegutseb alates 1998. aastast omades laialdast kogemust püsilillede ning rooside kasvatamisel. Mihkel Saare Puukooli kasvatatud püsikud ja roosid annavad aias kiire efekti ning taimed õitsvad rikkalikult juba esimesel aastal. Kõik puukoolis kasvatatud taimed on kvaliteetsed, terved ning elujõulised. Sortimendi valikul peetakse silmas taimede haiguskindlust ning vastupidavust Eesti kliimas. Kõik taimed on kasvatatud Eestis.

Kasutatakse püsilillepeenardes, vabakujulise grupina, ääristaimena. Sibullilledega kõrvuti istutades aitab päevaliilia lehestik varjata nende pruunistuvaid lehti. Headeks naabriteks on madalad põõsad, hostad, iirised, kukekannused, kurerehad, kitseenelad, kõrrelised jne. Täispäikese käes on õied kõige ilusamad. Istutussügavus peab jääma samaks, mis oli potis. Õitsemise ajal jälgida, et taimed ei jääks kuivale. Eemaldada regulaarselt äraõitsenud õisi. Liiga tihedaks kasvanud puhmaste õitsemine jääb vähemaks, siis on aeg puhmad jagada ja uuesti istutada.
Õied Violetsed kollase südamega.
Lehed Rohelised.
Kastmine Parasniiske hea veeläbilaskvusega pinnas. Põuasel perioodil vajab regulaarset kastmist.
Väetamine Kevadel võib kasvu ergutamiseks anda kompleksväetist. Lisaväetamine vahetult enne õitsemist. Igal aastal võib taimede alla lisada komposti.
Temperatuur Külmakindel.
Kasvupinnas Kasvavad kõige paremini huumusrikastel liivsavimuldadel.
Taimi m2 6
Vastupidavus väga hea
Kasvukuju Püstine.
Igihaljas ei
Lõhn puudub
Haiguskindlus väga hea
Erihooldus Närtsinud õite välja lõikamine.
Õie värv lilla
Lehe värv roheline
SKU 11922010
Tootjamaa Eesti
Õitsemise aastaaeg suvi, sügis
Kasvukoht päikeseline
Õitsemisaeg juuli - september
Kaal pakendiga (kg) 2.0000
Täiskasvanud taime kõrgus 45 - 50 cm
Vahekaugus 30 - 60 cm
Poti suurus C2