Kollakas kuldviljakpalm on üks levinumaid toapalme, sest ta on suhteliselt vähenõudlik ning tal on elegantse kasvukujuga. Rohelised lehviklehed on graatsiliselt kaardus. Kõige edukamalt kasvab hajusa valgusega kasvukohas, vältida tuleks otsest päikesevalgust. Liiga terav päike võib lehtedele teha liiga ja neid kõrvetada. Jälgi kastmist kord nädalas ja kui tunned, et mulla ülemine kiht on kergelt tahenenud ning läbi kuivanud, on hea aeg kastmiseks. Ta võib olla tundlik nii läbikuivamisele kui ka liigniiskusele. Kindlasti peab poti põhjas olema auk, mille kaudu saab liigne kastmisvesi välja voolata. Suvel ja keskküttega korteris võib aeg-ajalt toasooja veega piserdada. Kollakas kuldviljakpalmi võib suvel õue varjulisse kasvukohta viia. Kollakas kuldviljakpalmi lehetipud võivad loomulikult muutuda pruuniks. Vältide pruunide otste kärpimist uutest kasvukohtadest, kuna need on ainult kasvupunkt uute lehtede arenemiseks ning äralõikamisel peatud selle lehe kasv täielikult. Kõik surevad varred tuleks eemaldada mullast. Suurepärane õhupuhastaja!
Taimele sobiv ilupott vali alati 2-3cm suurem istutuspoti diameetrist. Näiteks P15 sobiva poti diameeter on 17-19cm.

Soovitame taime alati peale poest kojutoomist ümber istutada just sellele taimele sobivasse mulda, hiljemalt 1-2 kuu pärast. Sobivaim ümberistutamise aeg on kevadel veebruarist kuni maini.
Lehed Rohelised kaardus lehviklehed.
Kastmine Hoia muld niiske. Piserda sageli. Palmid ei talu läbikuivamist.
Väetamine Väetada vastavalt juhisele rohelistele toataimedele mõeldud väetisega.
Temperatuur 20-24°C, min. +18°C
Kasvupinnas Neile sobivad hästi rohelistele toataimedele mõeldud mullad või universaalsed toataime mullad. Vaata siit toataimedele sobivaid muldasid.
Lehe värv roheline
SKU 131736
Tootjamaa Holland
Kasvukoht päikeseline
Kaal pakendiga (kg) 2.9130
Täiskasvanud taime kõrgus 3 cm
Müüdava taime kõrgus 1.20 m
Poti suurus P24