Kalla jäme õisikuvars kannab kena trometjat kõrglehte, mille värvus on valgest kollase, virsiku-, lõheroosa, punase või purpurseni. Suured nooljad või mõõkjad lehed on kollakas- kuni tumerohelised, mõnikord valgetähnilised. Kasta tuleks taime korrapäraselt, lastes enne järgmist kastmist mullapinnal pisut läbi kuivada. Kasvutemperatuur soojast kuni jahedani, jahedas kasvukohas peavad õied kauem vastu. Oktoobrist detsembrini hoida 8-12C juures, õitsemise ajaks viia soojemasse. Peale puhkeperioodi võib risoomi/mugula puhastada ja uuesti potti istutada.
Vali toataimele ümbrispott, mis sobib hästi nii taimele, kuid ühtlasi on ka kauniks sisustuselemendiks Sinu kodus. Taime ümber oleva istutuspoti diameetri saad kui vaatad tähise P taga olevat numbrit. Ümbrispoti diameetri saad teada nimest või hinnasildilt (tähis D). Soovitame valida ümbrispott istutuspotist mõned cm suurem. Loe lähemalt!
Õied Jäme õisikuvars kannab kena trometjat kõrglehte, mille värvus varieerub valgest kollase, virsiku- ja lõheroosa, punase või purpurseni.
Lehed Suured nooljad või mõõkjad lehed on kollakas- või tumerohelised, mõnikord valgetähnilised.
Kastmine Kasta korrapäraselt, lastes enne järgmist kastmist mullapinnal pisut läbi kuivada.
Väetamine Palju, puhkeperioodil üldse mitte.
Temperatuur Soe kuni jahe. Jahedas kasvukohas peavad õied kauem vastu.
Erihooldus Oktoobrist detsembrini hoida 8-12°C juures, õitsemise ajaks vii soojemasse. Peale puhkeperioodi võib risoomi/mugula puhastada ja uuesti potti istutada.
Õie värv mix
Lehe värv roheline
SKU 47446
Õitsemise aastaaeg kevad, suvi, talv
Kasvukoht päikeseline, poolvarjuline
Kaal pakendiga (kg) 0.6100
Poti suurus P12/P13