Käändbokarna suure sibulja juurekaela tipust võrsuvad tumeroheliste lehtede salgud. Neid on väga lihtne hooldada, mistõttu on need ideaalsed peaaegu kõigile ja suurepäraseks valikuks nii koju kui kontorisse. Eelistab eredat, kaudset päikesevalgust, kuid talub teatud määral varju. Kuid teie taim kasvab tõenäolisemalt kergemates tingimustes. Enne järgmist kastmist tuleks lasta mullapallil läbi kuivada ja vältima peab kindlasti seisvat vett. Kevadest sügiseni väetada tavalisest poole lahjema vedelväetisega. Kui taim saab palju valgust ja teda ei kasteta üle, on tegemist kergesti hooldatava taimena. Suhteliselt aeglaselt kasvav toataim.
Vali toataimele ümbrispott, mis sobib hästi nii taimele, kuid ühtlasi on ka kauniks sisustuselemendiks Sinu kodus. Taime ümber oleva istutuspoti diameetri saad kui vaatad tähise P taga olevat numbrit. Ümbrispoti diameetri saad teada nimest või hinnasildilt (tähis D). Soovitame valida ümbrispott istutuspotist mõned cm suurem. Loe lähemalt!
Lehed Suure sibulja juurekaela tipust võrsuvad tumeroheliste lehtede salgud.
Kastmine Jälgi kastmist 1x nädalas - õige aeg kastmiseks on siis, kui mullapalli pealmine kiht on kergelt kuivanud ja tahenenud.
Väetamine Märtsist oktoobrini väetada 1x kuus või harvem rohelistele toataimedele mõeldud väetisega vastavalt pakendil olevale juhisele. Vaata siit toataimedele mõeldud väetiseid.
Temperatuur 10-21°C. Talvine miinimumtemperatuur 7°C
Kasvupinnas Neile sobivad hästi rohelistele toataimedele mõeldud mullad või universaalsed toataime mullad. Vaata siit toataimedele sobivaid muldasid.
Erihooldus Väga aeglasekasvuline
Lehe värv roheline
SKU 701258
Tootjamaa Holland
Kasvukoht päikeseline
Kaal pakendiga (kg) 7.8900
Täiskasvanud taime kõrgus 0.50 - 2.50 m
Müüdava taime kõrgus 65 cm
Poti suurus P19