Käändbokarna suure sibulja juurekaela tipust võrsuvad tumeroheliste lehtede salgud. Neid on väga lihtne hooldada, mistõttu on need ideaalsed peaaegu kõigile ja suurepäraseks valikuks nii koju kui kontorisse. Eelistab eredat, kaudset päikesevalgust, kuid talub teatud määral varju. Kuid teie taim kasvab tõenäolisemalt kergemates tingimustes. Enne järgmist kastmist tuleks lasta mullapallil läbi kuivada ja vältima peab kindlasti seisvat vett. Kevadest sügiseni väetada tavalisest poole lahjema vedelväetisega. Kui taim saab palju valgust ja teda ei kasteta üle, on tegemist kergesti hooldatava taimena. Suhteliselt aeglaselt kasvav toataim.
Taimele sobiv ilupott vali alati 2-3cm suurem istutuspoti diameetrist. Näiteks P15 sobiva poti diameeter on 17-19cm.

Soovitame taime alati peale poest kojutoomist ümber istutada just sellele taimele sobivasse mulda, hiljemalt 1-2 kuu pärast. Sobivaim ümberistutamise aeg on kevadel veebruarist kuni maini.
Lehed roheline
Kastmine  Jälgi kastmist 1x nädalas - õige aeg kastmiseks on siis, kui mullapalli pealmine kiht on kergelt kuivanud ja tahenenud.
Väetamine  Märtsist oktoobrini väetada 1x kuus või harvem rohelistele toataimedele mõeldud väetisega vastavalt pakendil olevale juhisele.
Temperatuur  10-21°C. Talvine miinimumtemperatuur 7°C
Kasvupinnas  Neile sobivad hästi rohelistele toataimedele mõeldud mullad või universaalsed toataime mullad.
Erihooldus  Väga aeglasekasvuline
Lehe värv roheline
SKU 125223
Tootjamaa Holland
Kasvukoht  päikeseline
Kaal pakendiga (kg) 8.9570
Täiskasvanud taime kõrgus 0.50 - 2.50 m
Müüdava taime kõrgus 90 cm
Poti suurus P24