Kaunite tumeroheliste lehtedega. Risoomid ulatuvad potipinnale – meenutades jänesekäppa. Armastab palju valgust, kuid mitte otsest. Kevadel ja suvel tuleks korralikult kasta ja hoida potis niiskust. Väetada kevadest hilissügiseni vedelväetisega iga 2-3 nädala tagant.
Taimele sobiv ilupott vali alati 2-3cm suurem istutuspoti diameetrist. Näiteks P15 sobiva poti diameeter on 17-19cm.

Soovitame taime alati peale poest kojutoomist ümber istutada just sellele taimele sobivasse mulda, hiljemalt 1-2 kuu pärast. Sobivaim ümberistutamise aeg on kevadel veebruarist kuni maini.
Lehed roheline
Kastmine Armastavad niiskust ja sagedast kastmist. Tahavad ka piserdamist. Oluline on jälgida, et risoomid ei kuivaks ära, nõrgestades või olles saatuslik taimele.
Väetamine Väetada kasvuperioodil kaks-kolm korda kuus rohelistele toataimedele mõeldud vedelväetisega, vastavalt juhendis toodud juhistele. Väetamisega tuleks pausi pidada talvisel perioodil, kui valgust on vähem - novembrist kuni veebruarini.
Temperatuur Sobivaks kasvutemperatuur on15-24?C
Kasvupinnas Meeldib savine ja toitainerikas muld.
Erihooldus Mitte panna otsese päikese kätte. Taimed ei vaja sagedast ümberistutust. Istutada 2 aasta tagant ümber paar sendimeetrit suuremasse istutuspotti.
Lehe värv roheline
SKU 77100
Tootjamaa Holland
Kasvukoht päikeseline, poolvarjuline
Kaal pakendiga (kg) 0.4560
Täiskasvanud taime kõrgus 0.4 cm
Müüdava taime kõrgus 25 cm
Poti suurus P12