Hariliku sarvsõnajala lehed on kahte tüüpi: alalehtedest, mis muutuvad lõpuks pruuniks, kasvavad välja eoseid kandvad lehed. Pealt on need kaetud hallika viltkarvase aurumist takistava kihiga. Kastmiseks tõsta taim koos potiga vette (kui taim näitab esimesi longusoleku märke), pärast lasta nõrguda. Talvel hoida vaid hetke vees. Suvel väetada lahjendatud tasakaalustatud vedelväetisega. Talvel mitte väetada. Kasvukoht peaks taimel olema valge või poolvarjuline. Otsest päikest ei talu taim ilma suure niiskuseta. Lehti ei tohi lapiga pühkida.
Vali toataimele ümbrispott, mis sobib hästi nii taimele, kuid ühtlasi on ka kauniks sisustuselemendiks Sinu kodus. Taime ümber oleva istutuspoti diameetri saad kui vaatad tähise P taga olevat numbrit. Ümbrispoti diameetri saad teada nimest või hinnasildilt (tähis D). Soovitame valida ümbrispott istutuspotist mõned cm suurem. Loe lähemalt!
Lehed Lehed kahte tüüpi: alalehtedest, mis muutuvad lõpuks pruuniks kasvavad välja eoseid kandvad lehed. Pealt kaetud hallika viltkarvase aurumist takistava kihiga.
Kastmine Kastmiseks tõstke taim koos potiga vette (kui taim näitab esimesi longusoleku märke), pärast laske nõrguda. Talvel hoidke vaid hetke vees.
Väetamine Suvel väetage lahjendatud tasakaalustatud vedelväetisega. Talvel ärge väetage.
Temperatuur Parim 18-24°C, talvine miinimum on 13°C
Erihooldus Piserdage korrapäraselt.
Lehe värv hall, roheline
SKU 712071
Kasvukoht päikeseline, poolvarjuline
Kaal pakendiga (kg) 2.3140
Poti suurus P18