Valge kala & pruuni riisiga kuivtoit normaalse aktiivsusega 1-aastastele ja vanematele kassidele

Ideaalne kassidele, kelle karvkatte ja naha eest tuleb erilist hoolt kanda. Sobib hästi ka allergiliste reaktsioonide vältimiseks ja tundliku seedimisega kassidele.

70% kala ja puhtad loomsed koostisiosad

Vähese teraviljaga (Pruun riis)

Hüpoallergiline koostis

33% valk, 16% rasv

Ei sisalda: Maisi, nisu, peeti, herneid, mune, subprodukte, kana, kanarasva, soja, maitsetugevdajaid, säilitusained ega GMO-d.

Keskendudes hüpoallergilisetele, aminohapete ja tervislike rasvainete rikasetele toorainetele on valguallikana kasutatud kvaliteetset ookeani kala ja kalkuniliha. Sobib ka kõige nõudlikematele kassidele.

Koosneb hoolega valitud hüpoallergilistest koostisainetest, mis aitavad ennetada allergilisi reaktsioone ja toidutalumatusi, samal ajal immuunsust ja seedimist tugevdades.

Koostisained: Dehüdreeritud tursk, dehüdreeritud heeringas, täistera pruun riis, dehüdreeritud kalkuniliha, kalkunirasv, kuivatatud antarktika krill (looduslik EPA ja DHA allikas), kuivatatud sigur (looduslik prebiootikumide allikas: FOS ja inuliin), kuivattaud õun, õllepärm (looduslik MOS-i allikas), kuivattaud porgandid, kuivatatud spinat, linaseemned, tauriin, kuivatatud jõhvikad, mojave yucca, looduslikult konserveeritud tokoferoolide ja rosmariini ekstraktiga.

Metaboliseeruv energia: 4,171 kcal/kg

Analüütiline koostis: Toorvalk 33%, Rasv 16%, Omega-6 3,5%, Omega-3 0,8%, Toortuhk 7,5%, Toorkiud 2,5%, Niiskus 6%, Kaltsium 1,2%, Fosfor 1%, Magneesium (Mg) 0,09%, pH 6-6,5, Vitamiin A (UI/kg): 20.000, Vitamiin D3 (UI/kg): 1.500, Vitamiin E (mg/kg) 500, Vitamiin B1 (mcg/kg): 10

Kaubamärk Grandorf
SKU 132249
Kaal pakendiga (kg) 0.0000