Grandorf Lambaliha ja Pruun Riis Täiskasvanud Koertele. Sobilik kõikidele 1-aastastele ja vanematele koertele.

Ideaalne lemmikloomadele, kellel on tundlik seedimine või kalduvus allergiatele.

Rikkalik lamba- ja kalkuni sisaldusega retsept, mis on keskendunud puhtale loomsele valgule ning pakub kõiki asendamatuid aminohappeid, et rahuldada lemmiklooma bioloogilisi vajadusi tervisliku elu tagamiseks.

70% puhtad loomsed koostisosad

Madal teravilja sisaldus

Kaks loomse valgu allikat

Allergiavabad koostisained

26% valk, 15% rasv

Ei sisalda: Maisi, Nisu, Peeti, Herneid, Muna, Subprodukte, Kana, Kana rasva, Soja, Kunstlikke maitse- ja lõhnaaineid, GMO-d.

Koosneb hoolega valitud hüpoallergilistest koostisainetest, mis aitavad ennetada allergilisi reaktsioone ja toidutalumatusi, samal ajal immuunsust ja seedimist tugevdades.

Koostisained: dehüdreeritud lambaliha, dehüdreeritud kalkuniliha, täistera pruun riis, värske lambaliha, värske kalkuniliha, kalkunirasv, kuivatatud sigur (prebiootikumide looduslik allikas: FOS ja inuliin), jaanileivapuu jahu, kuivatatud õun, kuivatatud Antarktika krill (looduslik EPA ja DHA allikas), õllepärm (looduslik MOS-i allikas), Yucca Schidigera, tauriin, glükoosamiin, ghondroitiin, MSM (metüülsulfonüülmetaan), looduslike antioksüdantide segu (rosmariin, greip, apelsinid, kurkum ja süüsium). Looduslikult säilinud segatud tokoferoolide ja rosmariini ekstraktiga.

Metaboliseeruv energia: 4070 kcal / kg

Analüütiline koostis %: toorvalgud: 26,0

Kaubamärk Grandorf
SKU 132621
Kaal pakendiga (kg) 0.0000