Forsteri kentiapalm on üks parimaid toapalme tubaste tingimuste jaoks. Ta on vähenõudlik, vastupidav ja ilusa kasvukujuga. Ilusad sulgjad lehed on graatsiliselt kaardus. Lisaks on ta suurepärane õhupuhastaja. Kõige edukamalt kasvab hajusa valgusega kasvukohas, vältida tuleks otsest päikesevalgust. Liigne päike võib taimele liiga teha ja lehti kõrvetada. Kastmisega tuleks olla pigem ettevaatlik, sest kentiapalmi uurestik on suhteliselt tundlik. Jälgi kastmist kord nädalas ja kui tunned, et mulla ülemine kiht on läbi tahenenud ja kuivanud, on hea aeg kastmiseks. Ta võib olla tundlik nii läbikuivamisele kui ka liigniiskusele. Õhuniiskuse hoidmiseks võib teda aeg-ajalt paar korda nädalas piserdada toasooja veega. Kui lehtedele tekivad pruunid oksad, võib lehti lihtsalt pruuni osa võrra kärpida. Terve lehe väljalõikamist tasuks vältida. Igakuine väetiseannus kevadel ja suvel soodustab tervet uut kasvu.
Taimele sobiv ilupott vali alati 2-3cm suurem istutuspoti diameetrist. Näiteks P15 sobiva poti diameeter on 17-19cm.

Soovitame taime alati peale poest kojutoomist ümber istutada just sellele taimele sobivasse mulda, hiljemalt 1-2 kuu pärast. Sobivaim ümberistutamise aeg on kevadel veebruarist kuni maini.
Õied Toatingimustes keeruline õitsema saada.
Lehed Rohurohelised sulgjad palmilehed langevad graatsiliselt.
Kastmine Hoia muld niiske. Piserda sageli. Palmid ei talu läbikuivamist.
Väetamine Kasvuperioodil 1 kord kuus.
Temperatuur Soe, 20-24°C. Talvel miinimaalselt 18°C.
Kasvupinnas Neile sobivad hästi rohelistele toataimedele mõeldud mullad või universaalsed toataime mullad. Vaata siit toataimedele sobivaid muldasid.
Õie värv pruun, punane
Lehe värv roheline
SKU 131856
Tootjamaa Holland
Kasvukoht päikeseline, poolvarjuline
Kaal pakendiga (kg) 1.7860
Täiskasvanud taime kõrgus 2 - 3 cm
Müüdava taime kõrgus 1.20 m
Poti suurus P18