Bonsai puu vajab kastmist toasooja veega. Muld peab olema pidevalt niiske.Mullaks sobib spetsiaalne bonsaimuld, mis on tavalisest mullast imavam ja ei sisalda palju väetisi - pinnas ei tohi olla toitainerikas. Väetada 3-e nädala tagant bonsai väetisega, mis ei erguta kasvule, vaid annab nii minimaalselt toitaineid, kui bonsail vaja on. Puu välimuse parandamiseks kasutatakse traatimist, okste kindlas positsioonis hoidmiseks. Jälgida tuleks, et traadid oksa ei sooniks. Bonsai kärpimine on vajalik puu õige kuju säilitamiseks ja uute kasvude tekkeks. Uurida tuleks välja oma puu liik ja millal on parim aeg kärpida uusi võrseid kasvuperioodil.
Vali toataimele ümbrispott, mis sobib hästi nii taimele, kuid ühtlasi on ka kauniks sisustuselemendiks Sinu kodus. Taime ümber oleva istutuspoti diameetri saad kui vaatad tähise P taga olevat numbrit. Ümbrispoti diameetri saad teada nimest või hinnasildilt (tähis D). Soovitame valida ümbrispott istutuspotist mõned cm suurem. Loe lähemalt!
Kastmine Toasoojaveega! Muld peab olema pidevalt niiske.
Väetamine Väetada 3-e nädala tagant bonsai väetisega, mis ei erguta kasvule, vaid annab nii minimaalselt toitaineid, kui bonsail vaja on.
Temperatuur Selgitage välja oma puu liik ja selle temperatuuri vajadus.
Erihooldus Puu välimuse parandamiseks kasutatakse traatimist, okste kindlas positsioonis hoidmiseks. Jälgi, et traadid oksa ei sooniks.
Lehe värv roheline
SKU 88991
Kasvukoht poolvarjuline
Kaal pakendiga (kg) 2.6200
Müüdava taime kõrgus 40 cm
Poti suurus P22