Kalanhoe on vähenõudlik ja rikkalikult õitsev toataim, mis sobib hästi kummuteid ja laudu kaunistama. Edukaks õitsemiseks eelistab ta poolvarjulist või päikeselist kasvukohta. Liiga varjulises kasvukohas jääb õitsemine nigelamaks ning õied ei ole nii erksalt värvunud. Kastmise suhtes on ta äärmisel paindlik - jälgi kastmist 1-2x kuus, kindlasti lase kastmisperioodide vahel mullpallil üleni läbi kuivada. Kalanhoed võib julgelt suvel õue viia. Õisikud on taimel tihedad ja püstised, nii liht- kui ka täidisõielised. Saadaval on väga palju erinevaid õievärve.
Vali toataimele ümbrispott, mis sobib hästi nii taimele, kuid ühtlasi on ka kauniks sisustuselemendiks Sinu kodus. Taime ümber oleva istutuspoti diameetri saad kui vaatad tähise P taga olevat numbrit. Ümbrispoti diameetri saad teada nimest või hinnasildilt (tähis D). Soovitame valida ümbrispott istutuspotist mõned cm suurem. Loe lähemalt!
Õied Tihedad püstised õisikud nii liht- kui ka täidisõielised.
Lehed Lehed on suured, paksud ja tumerohelised.
Kastmine Kasta korrapäraselt, lastes enne järgmist kastmist mullapinnal kuivada.
Väetamine Märtsist oktoobrini väetada 1x kord kuus rohelistele toataimedele mõeldud väetisega vastavalt pakendil olevale juhisele. Vaata siit toataimedele mõeldud väetiseid.
Temperatuur Soe, 18-24°C. Talvel minimaalselt +13°C.
Kasvupinnas Mulla suhtes ei ole nõudlikud ja neile sobivad universaalsed toataimede mullad. Vaata siit toataimedele sobivaid muldasid.
Õie värv kollane, oranž, punane, roosa, valge
Lehe värv roheline
SKU 75380
Kasvukoht päikeseline, poolvarjuline
Kaal pakendiga (kg) 0.1350
Poti suurus P6