Mihkel Saare Puukool tegutseb alates 1998. aastast omades laialdast kogemust püsilillede ning rooside kasvatamisel. Mihkel Saare Puukooli kasvatatud püsikud ja roosid annavad aias kiire efekti ning taimed õitsvad rikkalikult juba esimesel aastal. Kõik puukoolis kasvatatud taimed on kvaliteetsed, terved ning elujõulised. Sortimendi valikul peetakse silmas taimede haiguskindlust ning vastupidavust Eesti kliimas. Kõik taimed on kasvatatud Eestis.

Eelistavad kasvada kerges poolvarjus. Kasvavad paremini niiskemas ja rammusamas mullas. Põuasel ajal tuleb taimi kasta, sest kuivanud astilbed ei taastu. Hea talvekindlusega, kuid ohustavad kevadised hilised öökülmad. Parima efekti annab suurema grupina istutamine. Soovitame kasutada püsilillepeenarde varjulisemal poolel rühmadena, piirdena, samuti veekogude ääres. Nende õhuliste õisikute ja lehtede kõrvale sobivad kontrastiks nt suurelehelised rodgersiad ja hostad.
Õied Heleroosad õisikud tumedatel vartel.
Lehed Algul pronksjad, hiljem tumedad hallikasrohelised.
Kastmine Parasniiske hea veeläbilaskvusega pinnas. Kuival perioodil kasta regulaarselt. Astilbed ei taastu läbi kuivamisest.
Väetamine Eelistab mineraalväetistele komposti ja kõdusõnnikut.
Temperatuur Külmakindel. Kahjustada võivad kevadised öökülmad.
Kasvupinnas Huumusrikas parasniiske muld.
Taimi m2 4
Vastupidavus hea
Kasvukuju Püstine puhmas.
Igihaljas ei
Lõhn Õrn
Haiguskindlus hea
Erihooldus Multši lisamine taimede ümber aitab hoida mullaniiskust.
Õie värv roosa
Lehe värv roheline
SKU 106449
Tootjamaa Eesti
Õitsemise aastaaeg suvi
Kasvukoht päikeseline, poolvarjuline
Õitsemisaeg juuli - august
Kaal pakendiga (kg) 3.0000
Täiskasvanud taime kõrgus 60 - 80 cm
Vahekaugus 60 - 100 cm
Poti suurus C3