Antiik-raunjalg on väga vastupidav ja vähenõudlik sõnajalg, mida saab edukalt kasvatada toas. Tema pikad nahkjad lehed on teravaservalised ja kasvavad sümmeetrilise lehtrina. Talle sobib hästi poolvarjuline, päikesekiirte eest varjatud kasvukoht. Jälgi kastmist kord nädalas - õige aeg kastmiseks on siis, kui mullapalli ülemine kiht on kergelt kuivanud. Aeg-ajalt võib piserdada toasooja veega või viia dušši alla. Kui lehed ääred pruunistuvad, annab taim märku, et ruum on liiga jahe või pime. Talviti näeb pruune lehe otsi tihedamini, kuid kevadel kasvatab ta hoogsalt uue rohelised lehed peale. Kui õhk on liiga kuiv, võivad noortel lehtedel välja kujuneda väärarengud ja seetõttu on mõned lehed väga omapärase kujuga. Õige hoolduse korral rõõmustab pesa-raunjalg teid aastakümneid ja kasvab ka üpris suureks ning lopsakaks. Aeg-ajalt võib niiske lapiga eemaldada üleliigset tolmu. NB! Noored lehed võivad olla puhastamisele väga tundlikud, neid tasub vltida. Vältige lehesära kasutamist, kuna lehed on kemikaalide suhtes tundlikud.
Taimele sobiv ilupott vali alati 2-3cm suurem istutuspoti diameetrist. Näiteks P15 sobiva poti diameeter on 17-19cm.

Soovitame taime alati peale poest kojutoomist ümber istutada just sellele taimele sobivasse mulda, hiljemalt 1-2 kuu pärast. Sobivaim ümberistutamise aeg on kevadel veebruarist kuni maini.
Lehed Pikad nooljad rohelised ja lopsakad lehed.
Kastmine Kasta korrapäraselt kasvuperioodil, talvel kasta harvem. Lehti piserda toasooja veega.
Väetamine Väetada rohelistele toataimedele mõeldud väetisega üks kord kuus kasvuperioodil vastavalt tootepakendil olevale juhisele. Väetamisega tuleks pausi pidada talvisel perioodil, kui valgust on vähem - novembrist kuni veebruarini.
Temperatuur Tavaline toatemperatuur 18-24°C, vältida tuuletõmmet.
Kasvupinnas Sobib rohelistele toataimedele mõeldud muld
Erihooldus Väldi otsest teravat päikest. Armastab niiskust ja hajusvalgust. Sobib hästi aknaga vannituppa või kööki.

Iga kahe aasta tagant istuta ümber, happelisse toalillede mulda.
Lehe värv roheline
SKU 701365
Tootjamaa Holland
Kasvukoht poolvarjuline
Kaal pakendiga (kg) 1.8600
Täiskasvanud taime kõrgus 0.6 cm
Müüdava taime kõrgus 45 cm
Poti suurus P17