Alpikanni allapoole suunatud õied on paljude varjunditega valged, lõheroosad, punased või violetsed, mõnikord tumeda keskosaga. Taime tuleb kasta korrapäraselt. Parimaks viisiks on uputada taime pott kuni kümneks minutiks madalasse veeanumasse. Jahedas kasvukohas tuleks alpikanni kasta harvem. Temperatuuri poolest eelistab alpikann jahedamat 13-18°C temperatuuri ning vältida tuleks otsest päikest. Oluline on taimelt eemaldada äraõitsenud õied, nii et varrest ei jääks väiksematki osa alles. Pärast õitsemist vajab taim puhkeperioodi ning igal sügisel tuleks istutada ümber.
Vali toataimele ümbrispott, mis sobib hästi nii taimele, kuid ühtlasi on ka kauniks sisustuselemendiks Sinu kodus. Taime ümber oleva istutuspoti diameetri saad kui vaatad tähise P taga olevat numbrit. Ümbrispoti diameetri saad teada nimest või hinnasildilt (tähis D). Soovitame valida ümbrispott istutuspotist mõned cm suurem. Loe lähemalt!
Õied Allapoole suunatud õied on paljude varjunditega valged, lõheroosad, punased või violetsed. Mõnikord on õied tumeda keskosaga.
Lehed Südajad lehed on sinakasrohelised, nõrgema või tugevama hõbedase joonisega.
Kastmine Kasta korrapäraselt. Uputa taime pott kuni kümneks minutiks madalasse veeanumasse. Jahedas kasvukohas kasta harvem.
Väetamine Väetada õitsemise perioodil.
Temperatuur Eelistab jahedat, 13-18°C.
Õie värv lilla, punane, roosa, valge
Lehe värv roheline
SKU 130412
Õitsemise aastaaeg kevad, sügis, talv
Kasvukoht poolvarjuline
Kaal pakendiga (kg) 0.4000
Poti suurus P10.5