Draakonipuud on väga populaarsed toataimed. Nad on suhteliselt vähenõudlikud, aga väga dekoratiivsed. Sobib hästi kaunsitama toa poolvarjulist paika. Lehed on vastavalt sordile väga varieeruvate suuruste ja värvivarjunditega. Kindlasti ole kastmisega ettevaatlik, sest draakonipuu on väga tundlik ülekastmisele - kasta pigem vähem, kui rohkem!
Vali toataimele ümbrispott, mis sobib hästi nii taimele, kuid ühtlasi on ka kauniks sisustuselemendiks Sinu kodus. Taime ümber oleva istutuspoti diameetri saad kui vaatad tähise P taga olevat numbrit. Ümbrispoti diameetri saad teada nimest või hinnasildilt (tähis D). Soovitame valida ümbrispott istutuspotist mõned cm suurem. Loe lähemalt!
Õied Kreemikad, kerajad õisikud. Draakonipuu õitseb tubastes tingimustes harva. Õied lõhnavad väga tugevalt.
Lehed Vastavalt sordile on lehed tumedate või heledate triipudega.
Kastmine Kasta ettevaatlikult, sest nad on tundlikud ülekastmisele. Jälgi, et muld saaks kastmiskordade vahel taheneda ning, et liigset kastmistvett alla ei jää.
Väetamine Märtsist oktoobrini väetada 1-2x korda kuus rohelistele toataimedele mõeldud väetisega vastavalt pakendil olevale juhisele. Vaata siit toataimedele mõeldud väetiseid.
Temperatuur  Soe, 18-24°C. Talvel minimaalselt +18°C.
Kasvupinnas Mulla suhtes ei ole nõudlikud ja neile sobivad universaalsed toataimede mullad. Vaata siit toataimedele sobivaid muldasid.
Erihooldus Kui draakonipuu on liiga pikaks ja kõrgeks kasvanud, tulen teda noorendada.
Õie värv valge
Lehe värv värviline
SKU 84710
Kasvukoht poolvarjuline
Kaal pakendiga (kg) 2.5080
Müüdava taime kõrgus 1.20 m
Poti suurus P17