1st Choice OPTIMAL GROWTH - KITTEN - teraviljavaba kuivtoit kassipojale.

Monovalguline kuivtoit on valmistatud värskest tursast, Menhedeni kalast ja lõhest.

Sobib suurepäraselt kassipoegadele:

kes lihtsalt eelistavad maitsvat kala!

suured tõud, kes vajavad kasvamiseks rikkalikult valku.

kellel on tundlik kõht,

kes ei talu kanaliha.

Pakend: 1,8 kg

ERIVAJADUSTELE KOHANDATUD TOITUMINE

1 st Choice OPTIMAL GROWTH - KITTEN kuivtoit hõlbustab võõrutusprotsessi, mille käigus kassipoeg läheb järk-järgult rinnapiimalt üle kuivtoidule. Mini-graanulid sobivad ideaalselt kassipoja väikeste hammastega.

See täisväärtuslik monovalguline kuivtoit on valmistatud värskest tursast, Menhedeni kalast ja lõhest.

Sobib suurepäraselt kassipoegadele:

kes ei talu kanaliha,

kellel on tundlik kõht,

kes lihtsalt eelistavad maitsvat kala!

kes vajavad palju valku nagu suured tõud.

KOOSTIS

Värske tursk (16,8%), Menhedeni kala jahu (DHA allikas) (16,7%), herned, taimeõli, läätsed, lõhejahu (DHA allikas) (7,5%), kartulivalk, linaseemned, kuivatatud tsitruseviljaliha, tapiok, maksa hüdrolüsaat, hernekiud, pärmiekstrakt (prebiootiliste manno-oligosahhariidide allikas), siguriekstrakt (prebiootilise inuliini allikas), tääkliilia ekstrakt, kuivatatud pruunvetikas, vadakupulber, päikesekuivatatud lutserni jahu, rohelise tee ekstrakt, kurkum, kuivatatud ingver, kuivatatud piparmünt, kuivatatud petersell, kuivatatud ananass.

TEADUS TOITUMISE KESKMES

Valmistatud maitsvatest, toitvatest ja madala allergeensusega koostisosadest. Sobib hästi kõigile kassipoegadele, ka neile, kes on toidu suhtes tundlikud. Seeditavuse kergendamiseks on toit täiesti gluteeni- ja teraviljavaba ning monovalguline, sisaldades üksnes kala. OPTIMAL GROWTH - KITTEN kuivtoit on suure valgusisaldusega (36%), sisaldab kaltsiumi ja DHA-d (oomega-3- ja -rasvhapped). See loob head eeldused optimaalseks kasvamiseks ja arenemiseks (musklid, luustik, siseorganid, aju nägemine) ja annab karvkattele siidisuse ja sära. Eriti suure valgusisalduse tõttu sobib see kuivtoit hästi ka pikakarvalist tõugu kassipoegadele ja neile kassipoegadele, kellel on geneetiline eelsoodumus nahatundlikkusele (Pärsia, Himaalaja, angoora kassid jms), samuti suure energiavajadusega kassipoegadele nagu Sfinks, Maine Coon, Savanni kass.

OPTIMAL GROWTH - KITTEN on väga maitsev mitmest kalast valmistatud kuivtoit, mis kutsub sööma ka kõige valivamad kassipojad ja need, kes alguses ei näi kuivtoidu vastu üldse huvi tundvat.

SUUR VALGUSISALDUS | soodustab kassipoja arengut ja karvkatte kvaliteeti

• 36% VALKU: loovad eeldused kassipoja kasvamiseks ja üldiseks arenguks. Hästiseeditavad kalavalgud parandavad karvkatte kvaliteeti ja vähendavad karvade väljalangemist.

• TURSK, MENHEDENI KALA JA LÕHE : kala ainsa loomse valgu allikana on rikkalik valgu ja aminohapete allikas. Valgud toetavad kassipoja kasvamist ja annavad küllastustunde.

• KALTSIUM: kalas naturaalseslt sisalduv kaltsium on vajalik tugeva luustiku väljaarenemiseks.

• KERGE SEEDIDA | optimeerib toidu suhtes tundlike ja toidutalumatusega kassipoegade seedimist

• TERAVILJAVABA: vähendab allergiliste reaktsioonide riski ja muudab kassipojale toidu seedimise lihtsamaks.

• GLUTEENIVABA: ei sisalda gluteeniga koostisosasid, et soodustada kergemini seeditavust.

• TURSK, MENHEDENI KALA JA LÕHE: hästi seeditav ja kergesti omastatav kalavalk on väheallergeenne.

• LOODUSLIKUD PREBIOOTIKUMID (pärmiekstrakt, sigurijuur, rohevetikad): aitavad kaasa soolefloora stabiilsusele ja parandavad seedimist. Sinivetikas sisaldab rikkalikult vitamiine ja mineraalaineid.

DHA | toetab normaalset aju arengut, nägemist ja muid organeid. Hoiab karvastiku ja naha tervena

• LÕHE: esimene koostisosa, sisaldab rikkalikult oomega-e-rasvhappeid ja olulisi mineraalaineid. Omab naha tervise juures olulit rolli.

• LOODUSLIK LÕHEÕLI: lõhe ja Menhedeni kala on rikkalikud DHA (oomega-3-rasvhapped) allikad. Alandavad põletikulisi reaktsioone ja aitavad hoida naha ja karvastiku tervist ning ära hoida kõõma. Aitab säilitada kassipoja vaimset teravust.

• LINASEEMNED: rikkalik DHA (oomega-3-rasvhapete) ja küllastumata kiudainete allikas, mis toidab soolefloorat ja aitab tugevdada kassipoja immuunsüsteemi.

EKSPERTIDE SOOVITUS

OPTIMAL GROWTH KITTEN kuivtoidu mini-krõbinad kohanduvad suurepäraselt kassipoja pisikeste hammastega. Supermaitsev toit, mis tekitab kassipojas huvi ja kutsub avastama toidu närimist.

Üleminekuga emapiimalt tahkele toidule võiks alustada järk-järgult, kui kassipojad on 4–8 nädala vanused. Alguses võib toidugraanulid veega niisutada, et need muutuksid pehmemaks ja kergemini näritavateks. Niiskus toob esile toidu aroomid ja muudab selle kassipojale veelgi ahvatlevamaks.

Toit on madala glükeemilise indeksiga.

OPTIMAL GROWTH KITTEN kuivtoitu võib anda kassipojale kuni aastaseks saamiseni ja tiinetele ning poegi toitvatele emastele kassidele.

1st Choide OPTIMAL GROWTH KITTEN tootja korraldas Kanadas toidutesti - 10 päeva jooksul toitsid valitud tõukassiaretajad oma kasse ainult selle toiduga. Tulemused olid suurepärased nii toidu maitse, väljaheidete kui ka kasside üldise tervise osas

KOOSTIS

Värske tursk (16,8%), Menhedeni kala jahu (DHA allikas) (16,7%), herned, taimeõli, läätsed, lõhejahu (DHA allikas) (7,5%), kartulivalk, linaseemned, kuivatatud tsitruseviljaliha, tapiok, maksa hüdrolüsaat, hernekiud, pärmiekstrakt (prebiootiliste manno-oligosahhariidide allikas), siguriekstrakt (prebiootilise inuliini allikas), tääkliilia ekstrakt, kuivatatud pruunvetikas, vadakupulber, päikesekuivatatud lutserni jahu, rohelise tee ekstrakt, kurkum, kuivatatud ingver, kuivatatud piparmünt, kuivatatud petersell, kuivatatud ananass.

LISANDID

Toitainelised lisandid: A-vitamiin (retinüülatsetaat) 18 000 IU/kg, D3-vitamiin (kolekaltsiferool) 1 700 IU/kg, E-vitamiin (alfatokoferoolatsetaat) 75 IU/kg, raud (raud(II)sulfaat monohüdraat) 156 mg/kg, jood (veevaba kaltsiumjodaat) 3,2 mg/kg, vask (aminohapetehüdraadi vask(II)kelaat) 6,7 mg/kg, mangaan (mangaan(II)oksiid) 10,5 mg, mangaan (aminohapetehüdraadi mangaankelaat) 12 mg/kg, tsink (tsinkoksiid) 126 mg/kg, tsink (aminohapetehüdraadi tsinkkelaat) 27 mg/kg, seleen (naatriumseleniit) 0,1 mg/kg, tauriin 1000 mg/kg.

Tehnoloogiline lisand: naatriumbisulfaat 2000 mg/kg.

ANALÜÜTILINE KOOSTIS

Valk 36%, rasvasisaldus 20%, toorkiud 4%, anorgaaniline aine 9%, kaltsium 1,4%, fosfor 1,1%, naatrium 0,4%, magnesium 0,12%, DHA 0,43%.

Graanulite suurus läbimõõt 5.5-7.5 mm, paksus 3.5-4.5 mm. Graanulid on 1st Choice sarja kuivtoitude hulgast kõige väiksemad.

Energiasisaldus 3748 kcal/kg.

Kassi toitmine

Kassi individuaalne toiduvajadus sõltub tema east, tõust, keskkonnast ja aktiivsusest. Kohandage toidukogus kassi individuaalsete vajadustega, et säilitada organismi optimaalne seisund. Vajadusel konsulteerige oma veterinaararstiga.

Üleminek 1st Choice'i kuivtoidule

Uuele kuivtoidule on soovitatav üle minna järk-järgult, et hoida ära võimalikud seedimise probleemid. Esimesel korral segage kassi senisele toidule juurde väike kogus uut toitu. Järgmise 7 kuni 10 päeva jooksul tõstke järk-järgult uue kuivtoidu osa toidus.

Värske vesi

Hoolitsege selle eest, et kassil oleks alati olemas värske joogivesi.

Kaubamärk 1st Choice
SKU 100137
Kaal pakendiga (kg) 0.0000