Koostises esikohal pardiliha.

Üks loomse valgu allikas (pardiliha).

Veel maitsvam koostis.

Krõbinate suurus ja kuju endine.

Prebiootiliste kiudainete tasakaal: toidab immuunsüsteemi tugevdavaid häid soolefloora baktereid (mikrobioomi) ja hoiab koeral täiskõhutunnet.

1st Choice Hypoallergenic kuivtoit on välja töötatud spetsiaalselt toidu suhtes allergilisi, toidutalumatusega või teravilja vältimise vajadusega koerte vajadusi silmas pidades. Loomade toitumiseksperdid on hoolikalt valinud toidu koostisesse kergesti seeditavad koostisained, mille puhul on tõenäosus allergiliste reaktsioonide tekkimiseks minimaalne. Toidu koostises õiges vahekorras sisalduvad lahustuvad ja lahustumatud kiudained toetavad koera seedimist ja seeläbi tema head enesetunnet ning energilisust. Iga krõbin pakub optimaalsel hulgal prebiootilisi kiudaineid, tagamaks tasakaalus soolestiku mikrofloora. Suurepärane valik koera seedetrakti tervise toetamiseks, tugeva immuunsüsteemi ja elujõu tagamiseks!

Kanalihavaba |

Teraviljavaba | Gluteenivaba

Pardiliha loetakse kanalihaga võrreldes vähem allergeenseks ja paremini talutavaks. Ei sisalda teravilja ega gluteeni sisaldavaid koostisosi, mis muudab toidu kergesti seeditavaks ja parimaks valikuks toidu suhtes tundlikele koertele.

Tundlik kõht

Hoolikalt valitud koostis ja prebiootilised kiudained pakuvad toidutalumatusega koertele täielikku ja tasakaalustatud toitumist, mis toetab nende seedesüsteemi tervist.

Ekspertide valik

Kuivtoidu koostise on välja töötanud toitumiseksperdid. Suurepärase kvaliteediga kuivtoidu koostis on tasakaalustatud ja kohandatud koera suuruse, eluetapi ja spetsiifiliste vajadustega.

KOOSTIS

Värske pardiliha (14%), pardilihajahu (13%), läätsed, herned, maguskartul, hernetärklis, hernekiud, lutsernipulber, köögiviljaõli, kuivatatud purustatud tsitruselised, linaseemned, monokaltsiumfosfaat, Menhedeni kala õli (DHA allikas), pärmiekstrakt (0,6%

Kaubamärk 1st Choice
SKU 143028
Kaal pakendiga (kg) 0.0000