1st Choice DERMA - teraviljavaba kuivtoit ülitundliku ja kergesti ärrituva nahaga kassile.

Kalapõhine toit, mille koostises on esikohal värske lõhe ja Menhedeni kala jahu.

Sobib kõigile kassidele:

ülitundliku või kergesti ärrituva nahaga

geneetilise eelsoodumusega nahatundlikkusele,

pikakakarvalised,

tuhmunud karvastikuga,

nahasügelusega,

lahtise karvaga.

Pakend: 1,8 kg

ERIVAJADUSTELE KOHANDATUD TOITUMINE

1st Choice Derma kuivtoidu peamine koostisosa on värske lõhe. Ei sisalda teravilju. Sobib eriti hästi tundliku ja kergesti ärrituva nahaga täiskasvanud kassidele. Toidu koostisesse on valitud koostisosad, mis vähendavad nahaärritust ja sügelust ning aitavad nahka kaitsta keskkonnamõjurite eest. See preemiumtoit aitab kaasa kassi karvkatte heale seisundile ja karvade väljalangemise ennetamisele või vähendamisele.

KOOSTIS

Värske lõhe (17,7%), Menhedeni kala jahu (DHA allikas) (17,7%), herned, lõhejahu (7,5%), läätsed, taimeõli, maguskartul, linaseemned, kartulivalk, kuivatatud tsitruseviljaliha, maniokitärklis, maksa hüdrolüsaat, lõheõli (oomega-7 allikas), sool, pärmiekstrakt (prebiootiliste manno-oligosahhariidide allikas), siguriekstrakt (prebiootilise inuliini allikas), tääkliilia ekstrakt, kuivatatud pruunvetikas, vadakupulber, päikesekuivatatud lutsern, rohelise tee ekstrakt, kurkum, kuivatatud ingver, kuivatatud piparmünt, kuivatatud petersell, kuivatatud ananass.

TEADUS TOITUMISE KESKMES

Toitumisekspertide loodud toit, mille spetsiifiline kombinatsioon koostisosadest tugevdab naha kaitemehhanisme. Õigesti tasakaalus oomega-3- ja -6-rasvhapped kindlustavad säravama karvkatte ja vähendavad põletikke. Oomega-7-rasvhapped aitavad säilitada dermise ja limaskestade piisavat niisutust, hoides ära naha kuivuse ja sügeluse ning soodustades haavade kiiremat paranemist. Eriti suure valgusisalduse tõttu sobib 1st Choice Derma kuivtoit hästi pikakarvalistele tõugudele ja kassidele, kellel on geneetiline eelsoodumus nahatundlikkusele (Pärsia, Himaalaja, angoora kassid jms). See kuivtoit ei sisalda teravilja, gluteeni ega kanaliha, mistõttu sobib nende koostisosade suhtes allergilistele kassidele. Monovalguline - sisaldab loomsetest valkudest üksnes kala.

OOMEGA-3, -6 ja -7 | karvastiku ja naha tervise heaks

• LÕHE: esimene koostisosa, sisaldab rikkalikult oomega-e-rasvhappeid ja olulisi mineraalaineid. Omab naha tervise juures olulit rolli.

• MENHEDENI KALA JAHU JA LÕHEÕLI: rikkalik DHA ja EPA allikas (oomega-3-rasvhapped). Alandavad põletikulisi reaktsioone ja aitavad hoida naha ja karvastiku tervist. Oomega-7-rasvhapped toetavad naha niiskusesisaldust.

• LINASEEMNED: rikkalik oomega-3-rasvhapete allikas, mis aitab tugevdada immuunsüsteemi.

TSINK | tugevdab naha kaitsemehhanisme

• TSINK: oluline mineraalaine, mis aitab hoida naha tervist ja stimuleerib naha loomulikku kaitsevõimet. Vähendab põletikku ja nahaärritust

KERGE SEEDIDA | optimeerib toidu suhtes tundlike ja toidutalumatusega kasside seedimist

• TERAVILJAVABA: vähendab allergiliste reaktsioonide riski ja muudab toidu seedimise lihtsamaks.

• GLUTEENIVABA: ei sisalda gluteeniga koostisosasid, et soodustada kergemini seeditavust.

• VÄRSKE LÕHE JA MENHEDENI KALA: hästi seeditav ja kergesti omastatav kalavalk on väheallergeenne.

• LOODUSLIKUD PREBIOOTIKUMID (pärmiekstrakt, sigurijuur, rohevetikad): aitavad kaasa soolefloora stabiilsusele ja parandavad seedimist.

SUUR VALGUSISALDUS | aitab hoida tugevaid lihaseid, soodustab elundite optimaalset funktsioneerimist ja karvkatte kvaliteeti

• 34% VALKU: aitab säilitada lihasmassi, et kass püsiks aktiivsena. Hästiseeditavad kalavalgud parandavad karvkatte kvaliteeti ja vähendavad karvade väljalangemist.

• VÄRSKE LÕHE JA MENHEDENI KALA: kala ainsa loomse valgu allkina vähendab allergiliste reaktsioonide ohtu.

EKSPERTIDE SOOVITUS

1st Choice Derma kuivtoidu tootja korraldas Kanadas sellega testi - 10 päeva jooksul toitsid valitud tõukassiaretajad oma kasse ainult selle toiduga. Tulemused olid suurepärased nii toidu maitse, väljaheidete kui ka kasside üldise tervise osas.

See kuivtoit sobib hästi kassidele, kellel kellel on kõõm, sügelus või ülitundlik, ärrituv nahk. DERMA kuivtoit soodustab kasside naha tervist ja aitab paremini toime tulla keskkonnateguritega nagu näiteks kodude kütmise ja hooajalised allergeenid.

DERMA kuivtoit on maitsev ja meeldib isegi kõige pirtsakamatele kassidele.

DERMA kui suure valgusisaldusega toit on soovitatav suure energiavajadusega kassidele nagu Sfinks, Maine Coon, Savanni kass.

KOOSTIS

Värske lõhe (17,7%), Menhedeni kala jahu (DHA allikas) (17,7%), herned, lõhejahu (7,5%), läätsed, taimeõli, maguskartul, linaseemned, kartulivalk, kuivatatud tsitruseviljaliha, maniokitärklis, maksa hüdrolüsaat, lõheõli (oomega-7 allikas), sool, pärmiekstrakt (prebiootiliste manno-oligosahhariidide allikas), siguriekstrakt (prebiootilise inuliini allikas), tääkliilia ekstrakt, kuivatatud pruunvetikas, vadakupulber, päikesekuivatatud lutsern, rohelise tee ekstrakt, kurkum, kuivatatud ingver, kuivatatud piparmünt, kuivatatud petersell, kuivatatud ananass.

LISANDID

Toitainelised lisandid: A-vitamiin (retinüülatsetaat) 18 000 IU/kg, D3-vitamiin (kolekaltsiferool) 1 700 IU/kg, E-vitamiin (alfatokoferoolatsetaat) 75 IU/kg, raud (raud(II)sulfaat monohüdraat) 156 mg/kg, jood (veevaba kaltsiumjodaat) 3,2 mg/kg, vask (aminohapetehüdraadi vask(II)kelaat) 6,7 mg/kg, mangaan (aminohapetehüdraadi mangaankelaat) 12 mg/kg, tsink (tsinkoksiid) 126 mg/kg, tsink (aminohapetehüdraadi tsinkkelaat) 27 mg/kg, seleen (naatriumseleniit) 0,1 mg/kg, tauriin 1000 mg/kg.

Tehnoloogiline lisand: naatriumbisulfaat 4000 mg/kg.

ANALÜÜTILINE KOOSTIS

Valk 34%, rasvasisaldus 18%, toorkiud 4%, anorgaaniline aine 9%, kaltsium 1,4%, fosfor 1%, naatrium 0,4%, magnesium 0,12%, tsink 0,021%, DHA 0,43%, EPA 0,41%, palmitoleiinhape (oomega-7) 0,28%.

Graanulite suurus 8–11 mm.

Energiasisaldus 3693 kcal/kg.

Kassi toitmine

Kassi individuaalne toiduvajadus sõltub tema east, tõust, keskkonnast ja aktiivsusest. Kohandage toidukogus kassi individuaalsete vajadustega, et säilitada organismi optimaalne seisund. Vajadusel konsulteerige oma veterinaararstiga.

Üleminek 1st Choice'i kuivtoidule

Uuele kuivtoidule on soovitatav üle minna järk-järgult, et hoida ära võimalikud seedimise probleemid. Esimesel korral segage kassi senisele toidule juurde väike kogus uut toitu. Järgmise 7 kuni 10 päeva jooksul tõstke järk-järgult uue kuivtoidu osa toidus.

Värske vesi

Hoolitsege selle eest, et kassil oleks alati olemas värske joogivesi.

Kaubamärk 1st Choice
SKU 100168
Kaal pakendiga (kg) 0.0000