1st Choice DENTAL HEALTH, suuhügieeni toetamiseks.

Selle toiduga regulaarne toitmine aitab hoida kassi hambad ja igemed tervena ning hingeõhu värskena.

Kuubiku kujulise graanuli suurus 11,5 mm.

Pakend: 1,8 kg

Spetsiaalselt välja töötatud toidu koostisosad on tuntud oma positiivse mõju poolest hammaste ja igemete hügieenile. Graanuli suurus, tihedus ja tekstuur aitavad närimise ajal hambaid puhastada. Närimisel tekkiv hõõrdumine aitab ära hoida hambakatu ja hambakivi teket igemeservades, vähendades nii hammaste lagunemise ja igemehaiguste tekke võimalusi. Toidu antioksüdantsed omadused aitavad vähendada bakterite levikut koera suus, mistõttu väheneb risk igemehaigustele.

KOOSTIS

Värske kanaliha (17,4%), kanalihajahu (17,2%), pruun riis, oder, hernetärklis, Menhedeni kala jahu, kanarasv, kartuli proteiin, lutserni pulber, kuivatatud tsitrusviljaliha, hernekiud, linaseemned, maksa hüdrolüsaat, lõheõli, naatriumheksametafosfaat, pärmiekstrakt (prebiootiliste manno-oligosahhariidide allikas), kaaliumkloriid, sool, siguriekstrakt (prebiootilise inuliini allikas), tääkliilia ekstrakt, vadakupulber, kuivatatud piparmünt, kuivatatud petersell, rohelise tee ekstrakt, kuivatatud ingver, kuivatatud ananass.

LISANDID

Toitainelised lisandid: A-vitamiin 18 000 IU/kg, D3-vitamiin 1 700 IU/kg, E-vitamiin 75 IU/kg, raudsulfaat monohüdraat 156 mg/kg, veevaba kaltsiumjodaat 3,2 mg/kg, aminohapetehüdraadi vaskkelaat 5,6 mg/kg, mangaanoksiid 10,5 mg/kg, tsinkoksiid 126 mg/kg, aminohapetehüdraadi tsinkkelaat 22,5 mg/kg, naatriumseleniit 0,1 mg/kg, tauriin 1000 mg/kg, L-karnitiin 24 mg/kg.

ANALÜÜTILINE KOOSTIS

Valk 30%, rasvasisaldus 15%, toorkiud 5%, niiskus 10%, anorgaaniline aine 8%, kaltsium 1,6%, fosfor 1,2%, naatrium 0,35%, magnesium 0,11%.

TOIDU KASULIKKUS TERVISELE:

Toetab suuhügieeni ja hoiab hingeõhu värskena

NAATRIUMHEKSAMETAFOSFAAT - hambapastas kasutatav naatriumheksametafosfaat aitab säilitada suus optimaalse happesuse taseme, aeglustades seeläbi hambaemaili demineraliseerumist. Lisaks vähendab see bakterite levikut igemeservades, mis aitab ära hoida hammaste lagunemist ja igemehaigusi põhjustavat hambakivi teket.

VITAMIINID C ja E C-vitamiin aitab vähendada hambakivi ja põletikulisi protsesse. Võimas antioksüdant E-vitamiin aitab hoida igemenakkusi kontrolli all.

PIPARMÜNT JA PETERSELL sisaldavad rohkelt antioksüdante ning aitavad hoida hingeõhu värskena.

Vähendab hambakivi ja hambakatu teket

GRAANULI SUURUS JA KUJU Kuubiku kujuline graanul hõõrub ja poleerib hambaid, vähendades nii hambakivi tekke võimalust. Katsed, mis viidi läbi kuue nädalase perioodi jooksul näitasid, et seda tüüpi graanulid pöörlevad närimise ajal kassi suus kauem ning tulemuseks on tõhus mehaaniline hammaste puhastamine.

GRAANULI TEKSTUUR JA TIHEDUS - graanuli koostisosad on jahvatatud väga peeneks, et kassi väikeste hammaste mehaaniline hõõrdumine oleks võimalikult õrn. Graanul on väiksema tihedusega (370 g/l), kui tavalise toidu graanul (450 g/) ja on seetõttu kassile lihtsam ja parem närida.

Graanuli erilise kuju ja suuruse tõttu närivad kassid enne allaneelamist toitu kauem, mis parandab selle seedimist. Kui toit on kauem suus, saab see süljega paremini niisutatud ning parandab toitainete imendumist. Samuti tekib kassil toitu kauem närides meeldiv täiskõhutunne, mis omakorda aitab kaasa kaalukontrollile.

Kassi toitmine

Kassi individuaalne toiduvajadus sõltub tema east, tõust, keskkonnast ja aktiivsusest. Kohandage toidukogus kassi individuaalsete vajadustega, et säilitada organismi optimaalne seisund. Vajadusel konsulteerige oma veterinaararstiga.

Üleminek 1st Choice'i kuivtoidule

Uuele kuivtoidule on soovitatav üle minna järk-järgult, et hoida ära võimalikud seedimise probleemid. Esimesel korral segage kassi senisele toidule juurde väike kogus uut toitu. Järgmise 7 kuni 10 päeva jooksul tõstke järk-järgult uue kuivtoidu osa toidus.

Värske vesi

Hoolitsege selle eest, et kassil oleks alati olemas värske joogivesi.

Kaubamärk 1st Choice
SKU 184021
Kaal pakendiga (kg) 0.0000